Home Lifestyle HOROSCOOP: dit huisdier is volgens je sterrenbeeld op jouw lijf geschreven

HOROSCOOP: dit huisdier is volgens je sterrenbeeld op jouw lijf geschreven

Horoscoop huisdieren
© Getty

Je horoscoop kan een pak meer dan alleen maar je toekomst voorspellen, want hij zou je zo maar eens kunnen helpen met het kiezen van het juiste huisdiertje. Je mag diep vanbinnen dan wel een crazy cat lady zijn, maar misschien daagt je sterrenbeeld je wel uit om een totaal ander diertje in huis te halen. Heeft jouw horoscoop het ook weer helemaal bij het rechte eind?

Ram (21/03 – 20/04): een puppy

Je barst van de energie en hebt af en toe dan ook een beetje beweging nodig om je helemaal uit te leven. Je bent sociaal en wordt graag omringd door vrienden en familie. Daarom is een puppy helemaal op jouw lijf geschreven: het is een heel energiek beestje en je moet hem voldoende liefde en aandacht geven. En hij? Hij geeft je dubbel zoveel liefde terug! Match made in heaven!

Stier (21/04 – 21/05): een hamster

Je staat bij vrienden en familie bekend om jouw zachte aard, doorzettingsvermogen en stiekem ook een beetje om je luiheid. Daarom ben je op zoek naar een diertje dat de nodige affectie geeft, maar niet al te veel werk en energie van jouw kant vraagt. Een hamstertje zou dus weleens het geknipte huisdier voor jou kunnen zijn! Het beestje vindt het heerlijk om zich een hele avond in jouw schoot te nestelen en vraagt amper energie en onderhoud.

Tweelingen (22/05 – 21/06): een papegaai

Tweelingen praten er nu eenmaal graag op los en dan kan een papegaai weleens van pas komen. Je hebt een beestje nodig dat meer doet dan alleen maar zitten en slapen en daarom is het een goed idee om een papegaai in huis te halen! Ze zijn niet alleen intelligent en praatgraag, maar kunnen ook heel goed luisteren en je diepste gevoelens ontrafelen.

Kreeft (22/06 – 22/07): een konijntje of geredde egel

Kreeften kunnen een beetje emotioneel en humeurig uit de hoek komen en doen er daarom goed aan om een egeltje of dwergkonijn in huis te halen. Ze zijn lief, zachtaardig en ook zelf heel kwetsbaar, waardoor jullie elkaar perfect leren aanvoelen

Leeuw (23/07 – 23/08): een Bengaalse kat

Als leeuw geniet je ervan om af en toe in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je test graag nieuwe dingen uit en bent dus op zoek naar een huisdier dat een beetje uit de boot springt qua uiterlijk. Met een prachtige Bengaalse kat maak je sowieso al jouw buren stikjaloers en de kat staat minstens even graag in de belangstelling als jij. Dat betekent natuurlijk ook dat je haar af en toe de aandacht moet gunnen die ze nodig heeft.

Maagd (24/08 – 23/09): een vis

Jij neemt ordelijkheid heel serieus en staat bekend om je strakke schema’s en perfect georganiseerde agenda. Geduld voor een hond of kat heb je niet, want die laten de boel toch alleen maar vuil achter. Een vis daarentegen is heel onderhoudsvriendelijk en staat daarenboven nog eens perfect in je strakke woonkamer. Jullie worden sowieso de beste maatjes!

Weegschaal (24/09 – 23/10): een konijn

Je hecht veel belang aan sterke relaties en wil daarom ook graag een diertje waarmee je kan knuffelen en spelen! Daarom is jouw stekje dé perfecte plaats voor een konijntje: ze zijn liefdevol, knuffelig, aanhankelijk en o zo schattig om naar te kijken.

Schorpioen (24/10 – 22/11): een slang

Volgens de dierenriem vorm jij een perfecte match met een reptiel. Je bent zelf heel mysterieus en emotioneel en hebt stiekem ook een duister kantje, net zoals de slang dat ook heeft. Daarom zou ze weleens jouw ideale huisdier kunnen zijn. Je moet natuurlijk even wennen aan de gedachte dat er een slang in jouw woonkamer leeft, maar je zal het unieke karakter en de prachtige vorm van je beestje vroeg of laat weten te appreciëren en nooit meer kunnen missen.

Boogschutter (23/11 – 21/12): een oudere kat

Jij wordt voortdurend geplaagd door wanderlust en zou dan ook voor altijd op reis willen gaan. Natuurlijk is het dan beter om gewoon geen diertje in huis te halen, maar als je er dan toch eentje wil zoeken, adopteer dan een oudere kat. Ze vinden het geweldig om op hun luilekkere zelf te zijn en vinden het dan ook niet erg als je een paar dagen de deur uit bent en de buren plots over de vloer komen om hen eten te geven.

Steenbok (22/12 – 20/01): een huiscavia

Steenbokken staan bekend als harde werkers die het niet erg vinden om een paar overuren te maken. Hoewel je een echte carrièretijger bent, kan je het ‘s avonds toch waarderen als je huisdiertje je met open armen (of eerder pootjes) ontvangt. Je trekt je werk ook door in je privéleven en verzorgt je huisdiertjes daarom ook met hart en ziel. Heb je er dan al eens aan gedacht om een cavia in huis te nemen? Ze kunnen zich perfect alleen redden, maar snakken af en toe toch naar de onvoorwaardelijke liefde en zorg die jij hen kan bieden.

Waterman (21/01 – 19/02): vogeltjes

Je bent vooral op zoek naar een huisdier dat eerder intelligent is en je hebt niet meteen de behoefte om je handen vuil te maken voor je huisdier. Probeer daarom eens een vogeltje in huis te nemen: ze zijn slim, interessant en ze zijn uniek. Raar dat ook jij graag af en toe een beetje uit de boot valt, toch?

Vissen (20/02 – 20/03): een gepensioneerde hond

Vissen worden snel emotioneel en graag bemind. Je wil een huisdier waar je echt altijd mee kan knuffelen, maar ook eentje die je emoties volledig begrijpt. Adopteer daarom een oudere hond die al getraind is en makkelijk is om mee om te gaan. Zo heb je altijd een trouwe vriend en luisterend oor aan jouw zijde.

[td_smart_list_end]

Foto’s: © Getty

Lees ook: