Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Andrej Lisakov via Unsplash

Klopt het bij jou?

Deze drie sterrenbeelden zijn het ordelijkst

Evi Van Houdt

Ben jij een echt pietje-precies of is jouw bureau één grote rommelhoop? Het kan weleens zijn dat die trekjes te maken hebben met je sterrenbeeld. Deze drie sterrenbeelden zijn namelijk opvallend ordelijker dan anderen.

Kan jij geen oog dichtdoen als je weet dat het afwasmachine nog vol zit of als er nog een stapel was klaar ligt om mooi opgehangen te worden? Dan is de kans groot dat jouw sterrenbeeld daar voor iets tussen zit. Voor deze drie sterrenbeelden staat ordelijkheid in de sterren geschreven!

Steenbok (22 december tot 20 februari)

Steenbokken vinden het allesbehalve erg om op te ruimen en worden zelfs een beetje zenuwachtig van de rommel van iemand anders. Wees dus niet verbaasd als ze spontaan wat lege glazen of koffietassen in je afwasmachine zetten. Ze bedoelen het dan ook absoluut niet als kritiek, maar willen je net graag helpen. De Steenbok houdt er ook van om tijdens het opruimen te multitasken. De afwasmachine uitladen terwijl hun soep staat op te warmen in de microgolf? Of de afwas al doen, terwijl je pasta nog even moet koken? Dat is gewonnen tijd voor de Steenbok!

Waterman (21 januari tot 19 februari)

Hoewel Watermannen er niet altijd even ordelijk uitzien, zijn ze het van nature wel. Hun grootste nachtmerrie is dan ook dat je hun huis vies vindt of dat het er stinkt. Een Waterman zal dan ook altijd zorgen dat alles er binnen pico bello uitziet, al betekent dat niet dat ze alles ook écht opruimen. Soms volstaat het voor de Waterman om de zichtbare rommel even onzichtbaar te maken, door ze in een kast weg te stoppen. Zo gaat het er soms ook een beetje aan toe in hun hoofd, waar er net wanorde heerst. De dingen waar ze even niet mee kunnen of willen omgaan, steken ze weg in een denkbeeldige kast. Het is ook daarom dat de Waterman zo op orde staat, zodat de rommel in huis niet voor nog extra wanorde in hun hoofd zorgt.

Schorpioen (24 oktober tot 22 november)

Op vlak van orde lijkt de Schorpioen behoorlijk op de Waterman. Ook bij hen ligt alles er steeds proper bij, maar dat betekent niet dat ze écht ordelijk zijn. Eerder dat ze de rommel niet willen zien, aangezien die enkel voor meer wanorde in hun hoofd zorgt. Toch is de Schorpioen ook een goede opruimer én kuiser. Ze doen het niet altijd even graag, maar wanneer ze zich er echt aan zetten, zal hun huis nog nooit zo geblonken hebben! Die orde geeft dan ook meteen rust in hun hoofd, waardoor ze er eigenlijk stiekem toch wel van houden. Ook op werkvlak zijn de Schorpioenen erg ordelijk, maar dat is ook omdat ze anders hun resem aan to-dolijsjtjes uit het oog verliezen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '