Home Lifestyle Food HOERA: Hema trakteert iedereen die verjaart op 29 februari op een gratis...

HOERA: Hema trakteert iedereen die verjaart op 29 februari op een gratis ontbijt

In 7 vestigingen van de winkelketen kunnen schrikkelkinderen terecht om zich extra in de watten te laten leggen.

gratis ontbijt
© rachel park &amy shamblen via unsplash

Vier je komende zaterdag 29 februari na vier jaar eindelijk nog eens je verjaardag op je echte geboortedag? Dan heeft Hema een toffe verrassing voor je op deze speciale dag. Alle schrikkelkinderen krijgen namelijk een gratis ontbijt.

2020 is een schrikkeljaar. De meesten onder ons liggen daar niet echt wakker van. We hebben een extra dag in het jaar, maar that’s it. Maar voor wie op die 29ste februari ter wereld kwam, is het wél een speciale dag. Zij kunnen maar om de vier jaar hun verjaardag vieren op hun échte geboortdag, dus reden te meer om er een groot feest van te maken!

Versgeperste fruitsap en croissant

Hema dacht daar ook zo over. De winkelketen wil de schrikkelkinderen extra in de watten leggen en trakteert daarom iedereen die aanstaande zaterdag verjaart op een heerlijk, gratis ontbijt. Je partner, ouders of BFF moeten deze keer dus niet om koffiekoeken rijden. Een knapperige croissant, een frisse fruitsalade, een pistolet met confituur of kaas, een smeuïge yoghurt, een warme tas koffie en een versgeperste fruitsap staan klaar voor je in de vestigingen in Gent, Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Brugge, Luik en Brussel.


Het enige wat je niet mag vergeten, is je identiteitskaart zodat je kan bewijzen aan een van de kassamedewerkers dat je wel degelijk jarig bent op die dag. Een smakelijk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders! Als je toch in een van die steden bent, kan je er altijd een daguitstap van maken. Hier vind je enkele toffe hotspots in Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Brussel.

Lees ook: