Home Lifestyle Food De Pindakaaswinkel verklapt de locatie van zijn allereerste vestiging in België

De Pindakaaswinkel verklapt de locatie van zijn allereerste vestiging in België

En die winkel opent al héél binnenkort!

De Pindakaaswinkel
© ella olsson, corleto peanut butter & christine siracusa via unsplash

Pindakaasfans sprongen een gigantisch gat in de lucht toen ze hoorden dat De Pindakaaswinkel, een gevestigde waarde bij onze noorderburen, ook een vestiging opent in ons land. De eigenaars maakten nu bekend in welke Belgische stad ze heel binnenkort de deuren openen.

De Pindakaaswinkel heeft in tal van grote Nederlandse steden waaronder Amsterdam, Utrecht en Breda een vestiging. Volgens onze noorderburen kan je er de allerbeste pindakaas kopen en de eigenaars bieden dan ook verschillende unieke smaken aan. Denk maar aan karamel/zeezout, witte chocolade en chilipeper/citroengras. Vorige week kondigde de keten op Instagram aan dat het de grens oversteekt en een allereerste winkel opent in ons Belgenlandje. Tot grote vreugde van alle pb-lovers natuurlijk!

Nieuwe hotspot

Ze deden nog heel geheimzinnig over de locatie, en vroegen hun volgers om te raden waar ze zich zouden vestigen. De reacties waren heel uiteenlopend en fans vanuit Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt hoopten dat het walhalla van de notenpasta uiteraard in hun stad zijn deuren zou openen. De winkel laat ons gelukkig niet langer in spanning en verklapte nu op Instagram waar we binnenkort moeten zijn om een paar potjes in te slaan. Ze kozen voor Antwerpen!

View this post on Instagram

Tromgeroffel en pindaconfetti ?? … De Pindakaaswinkel opent in ANTWERPEN! ?? Vanaf zaterdag 29 februari 10.00 uur staat de lekkerste pindakaas op jullie te wachten in de Schrijnwerkersstraat 4. En hoe kunnen we dit nu beter vieren dan met een WINACTIE speciaal voor onze Belgische fans! ? . . Tag hieronder degene met wie jij onze 10 smaken pindakaas komt proeven en zorg dat jullie allebei @depindakaaswinkel volgen. Vrijdag 28 februari maken wij de winnaar bekend die een pakketje met onze 10 smaken mag komen ophalen in de winkel in Antwerpen. ? Succes en we hopen velen van jullie te verwelkomen bij de feestelijke opening van de winkel! ? . . #depindakaaswinkel #pindakaas #peanutbutter #belgië #antwerpen #pindabaas #opening #feest #winactie

A post shared by De Pindakaaswinkel | Amsterdam (@depindakaaswinkel) on

We moeten trouwens niet lang wachten om een bezoekje te brengen aan deze nieuwe hotspot, want de eerste Belgische vestiging van De Pindakaaswinkel gaat al deze zaterdag, 29 februari, om 10u open. The place to be is de Schrijnwerkersstraat 4 in Antwerpen.

Lekker pakketje

Dit is nog niet het einde  van deze goednieuwsshow, want de keten viert de opening met een heerlijke winactie en dat mag je in dit geval letterlijk nemen. De eigenaars geven namelijk een lekker pakketje met tien verschillende smaken pindakaas weg aan een lucky bastard. Het enige wat je moet doen is De Pindakaaswinkel volgen op Instagram en je partner in pindakaascrime taggen. Deelnemen kan tot vrijdag 28 februari.

Voor wie maar niet genoeg krijgt van de lekkernij:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.