https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: pindakaasbrownies

ZON(DIG)DAG: pindakaasbrownies

Voor de pindakaas- en chocoladefans!

pindakaasbrownies
© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Ik hou van pindakaas én van brownies, dus op deze Zon(dig)dag maak ik nog eens een zalig receptje gewoon lekker voor mezelf. Geniet van deze pindakaasbrownies!

Als basis van deze belachelijk lekkere brownies gebruik ik mijn favoriete brownierecept. Pinda’s en pindakaas toevoegen en smullen maar. PS De pindakaastekening maak ik simpelweg met een tandenstoker. Absoluut geen must, maar het ziet er wel leuk uit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Video: Lissa Van Eesbeeck

Ingrediënten voor 12 pindakaasbrownies:

  • 200 g pure chocolade
  • 100 g boter
  • 100 g witte kristalsuiker
  • 100 g donkerbruine basterd suiker
  • lekje vanillearoma
  • 3 eieren
  • 140 g bloem
  • koffielepeltje bakpoeder (of gewoon 150 g zelfrijzende bloem)
  • snuf zout
  • 100 g gezouten geroosterde pinda’s
  • 70 g pindakaas

Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.

Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA