Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 5 van de leukste adresjes waar je lekker kan lunchen in...

HOTSPOTS: 5 van de leukste adresjes waar je lekker kan lunchen in Mechelen

Hebben jullie plots ook zo'n honger?

Instagram: nikk_for_chic / barbotanica

Heb je op de middag een paar uurtjes vrij, maar heb je zin om zelf je eten klaar te maken? Trek dan de stad in en schuif aan tafel bij een van deze vijf lunchadresjes in de Mechelse binnenstad. Wat mag je precies verwachten? Denk: smaakvolle soepen, smakelijke salades en héérlijke croques.

1. Coup

Bij Coup kan je kiezen uit verschillende soepen en salades. Je vindt er zowel klassiekers zoals bijvoorbeeld tomatensoep met balletje, maar ook iets specialere soepjes zoals een paprikasoep met pestomascarpone. Ook de slaatjes wisselen regelmatig af en kan je kiezen uit bijvoorbeeld quinoa, kikkererwten of een koude pastasalade.

Waar? Borzestraat 4, 2800 Mechelen

Meer info? https://coupdesoup.be

2. Croque ’n Roll

Geen zin het zoveelste belegde broodje tijdens de lunch? Dan kan je bij Croque ’n Roll je boterhammen inruilen voor een croque monsieur met een twist. Hier krijg je standaard ook een klein slaatje bij. Als alternatief kan je ook een smaakvolle wrap met bijvoorbeeld pulled pork en guacamole bestellen.

Waar? IJzerenleen 12, 2800 Mechelen

Meer info? www.croquenroll.be/mechelen/

3. Bistro Louis

De kaart van Bistro Louis staat vol met lekkere lunchgerechtjes. In de winter kan je je verwarmen aan een lekkere soep (met balletjes of spekjes indien gewenst). Als het wat mooier weer is, kan je dan weer kiezen voor een salade met haloumi.

Waar? Hanswijkstraat 1, 2800 Mechelen

Meer info? https://bistrolouis-mechelen.be/

4. Bar Botanica

Op zoek naar een ontbijt- en lunchadresje dat ook nog eens vegan is? Dan moet je langsgaan bij Bar Botanica. Je kan onder andere verse soep, een salade of enkele spring rolls (een aanrader!) bestellen. Wie te lui is om naar buiten te gaan, kan ook altijd kiezen om de gerechtjes te laten leveren!

Waar? Frederik de Merodestraat 3, 2800 Mechelen

Meer info? www.barbotanica.be

5. Bar Marie

Gezond en gezellig. Dit zijn twee woorden waar we Bar Marie mee kunnen omschrijven. Door het mooie interieur kan je er werkelijk uren blijven zitten. Tijdens de middag kan je er terecht voor een kom soep, een lekker slaatje of een boterham. Geen gewone boterham zoals je hem zelf zou maken, maar meer voor de speciallekes.

Waar? Stationsstraat 55, 2800 Mechelen

Meer info? www.barmarie.be

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.