Home Lifestyle HEBBEN: dit boek moet elke ‘Friends’-fan in huis halen

HEBBEN: dit boek moet elke ‘Friends’-fan in huis halen

Datingtips van Joey, kookinspiratie van Monica, modeadvies van Rachel en nog veel meer.

© getty images & firebox

Ga je binnenkort op reis, maar blijft je laptop en dus de ‘Friends’-afleveringen die daarop staan thuis? Neem dan dit grappige boek over de serie mee om te lezen op het strand of in het vliegtuig.

We kennen elke ‘Friends’-aflevering al helemaal uit ons hoofd, en toch blijven we schaterlachen bij elke flauwe mop van Chandler, gekke stoot van Phoebe of foute versiertruc van Joey. De zes beste vrienden uit New York zijn eigenlijk na al die seizoenen ook een beetje onze besties geworden.

Tips & tricks

Het is dan ook logisch dat we bij hen raad gaan vragen, because that’s what friends are for. Ze zongen het trouwens ook zelf: ‘I’ll be there for you‘, en dat is dan ook de titel van een nieuw boek over de zes personages vol met weetjes, advies, tips & tricks en veel meer. Zo geeft Joey geeft je datingtips, Rachel stijladvies en Monica kooktips. Dit alles natuurlijk met een humoristisch sausje.

Het perfecte cadeautje

Het boek over de zes tofste tv-personages aller tijden kan je online kopen op de website van Firebox. Het telt 96 pagina’s en kost slechts 11,99 euro. Ideaal luchtig leesvoer voor op vakantie of het perfecte cadeautje voor elke grote ‘Friends’-fan.

Lees ook: