Home Lifestyle Matt ‘Joey’ LeBlanc verklapt wat hij stal op de set van ‘Friends’

Matt ‘Joey’ LeBlanc verklapt wat hij stal op de set van ‘Friends’

Hugsy, de voetbaltafel of de relaxzetel?

© giphy

Matt LeBlanc speelde tien jaar lang Joey Tribbiani in de populaire serie ‘Friends’. Als aandenken stal hij op de set twee speciale voorwerpen.

Matt LeBlanc, die iedereen nog kent als womanizer Joey uit de beste serie aller tijden ‘Friends’, was onlangs te gast in de talkshow van Jimmy Fallon. De laatste aflevering van de populaire reeks dateert al van 2004, maar gelukkig heeft Matt een aandenken aan die mooie periode. Hij gaf namelijk toe dat hij indertijd twee speciale voorwerpen stal van op de set.

‘Het paste niet in mijn auto’

De eerste souvenir is een balletje uit de voetbaltafel die in het appartement stond van Joey en Chandler. Heel wat hilarische scènes werden opgenomen aan dat spel in de keuken. ‘Ik heb het ergens in mijn gereedschapskist liggen’, lachte Joey in ‘The Tonight Show’.

Het tweede voorwerp zullen echte fans ook sowieso kennen: het tekenbord dat aan de achterkant van of naast de deur in het appartement hing. Elke aflevering stond daar een andere tekening op die te maken had met de verhaallijn. Een van de elektriciens van de show, Paul, was verantwoordelijk voor die kunstwerkjes. ‘Ik heb dat bord gestolen en aan hem gegeven’, aldus Matt. ‘Ik kon het nochtans voor veel geld verkocht hebben online.’ Hij had uiteindelijk ook graag de relaxzetel meegenomen. ‘Maar die paste helaas niet in mijn auto’, grapte Matt.

Zoals je zelf in het onderstaand filmpje kan zien, is Matt de afgelopen jaren enorm veranderd. Een tiener vroeg hem zelfs eens op straat of hij de vader van Joey is. Oops!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: