Home celebs ZIEN: dief lijkt verdacht veel op Ross uit ‘Friends’

ZIEN: dief lijkt verdacht veel op Ross uit ‘Friends’

Fans, de politie én David Schwimmer zelf reageerden op een hilarische wijze.

Photo News

De Engelse politie postte onlangs een foto van een dief die ze zoeken voor ondervraging, maar het internet werd gek omdat de crimineel enorm hard lijkt op David Schwimmer, beter bekend als Ross uit ‘Friends’.

Ze zeggen wel eens dat iedereen een dubbelganger heeft rondlopen ergens op deze aardbol. Helaas voor David Schwimmer is zijn identieke kopie geen lieverdje. Een politiekorps uit Engeland plaatste onlangs een foto van een dief op hun Facebookpagina in de hoop dat mensen hem konden identificeren. Ze willen de man die verdacht wordt van een diefstal in een restaurant enkele vragen stellen.

‘The one where Ross became a thief’

Het is niet ongewoon dat agenten sociale media gebruiken om hun onderzoek verder te helpen en heel wat brave burgers proberen ook hun steentje bij te dragen. Dit keer liep het echter iets anders. De bewuste foto lokte enorm veel reacties uit, maar veel zal de politie daar niet aan hebben. Volgens heel wat mensen lijkt de crimineel ontzettend hard op David Schwimmer, de acteur die jarenlang Ross vertolkte in de populaire serie ‘Friends’.

Do you recognise this man? We want to speak to him in relation to a theft at a Blackpool restaurant on the 20th…

Posted by Blackpool Police on Tuesday, October 23, 2018

De commentaren onder de post waren dan ook hilarisch. ‘The one where Ross became a thief”, ‘Shoplifting, it’s not that common, it doesn’t happen to every guy and it is a big deal!’ en ‘He grew up with Monica. If you didn’t eat fast, you didn’t eat!’ zijn maar enkele van de grappige reacties waardoor dit bericht viraal ging op het internet.

De politie vond het allemaal best wel grappig en postte iets later dan ook een update. ‘Dankje aan iedereen voor de snelle reacties’, aldus de Blackpool Police. ‘We hebben deze zaak grondig onderzocht en we kunnen bevestigen dat David Schwimmer op het moment van de feiten in Amerika was.’

Instagramfilmpje

Het nieuws bereikte ook David Schwimmer himself en hij deed er nog een schepje bovenop. Hij plaatste op zijn Instagrampagina een filmpje waarin hij de foto exact nadoet. ‘Agenten, ik zweer jullie dat ik het niet was’, schreef hij al lachend onder het zalige filmpje. ‘Zoals jullie zien, was ik in New York. Aan de hardwerkende politie van Blackpool, veel succes met het onderzoek’. Hij voegde er ook nog de hilarische hashtag #itwasntme aan toe. Ross, we love you!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.