Home Lifestyle Ross uit ‘Friends’ krijgt rol in ‘Will & Grace’

Ross uit ‘Friends’ krijgt rol in ‘Will & Grace’

Hij zal het lief van Grace spelen.

Pinterest/Photo News

Op een vervolg van ‘Friends’ hoeven we helaas niet meer te hopen. Gelukkig kunnen we David Schwimmer, beter bekend als Ross Geller, binnenkort aan het werk zien in die andere zalige serie ‘Will & Grace’.

Elf jaar na de laatste aflevering van ‘Will & Grace’ konden we vorig jaar in oktober genieten van een gloednieuw seizoen over de avonturen van de vier gekke vrienden Will, Grace, Karen en Jack in New York. Voor het tweede seizoen van de reboot komt daar nu een nieuwe ‘Friend’ bij, namelijk Ross Geller uit de andere iconische serie ‘Friends’.

David Schwimmer (51) die jaren vol overtuiging de dinolover Ross speelde, kruipt nu in de huid van het lief van hoofdrolspeelster Grace. Geen Rachel en Ross drama dus deze keer, maar ongetwijfeld een nieuwe heerlijke dynamiek tussen deze twee komische acteurs.

Oktober

David zal zo’n vijf afleveringen meespelen in de serie. Het tiende seizoen, dat maar liefst achttien aflevering zal tellen, is vanaf begin oktober te zien in Amerika. We hopen dat het zo snel mogelijk beschikbaar is in ons Belgenlandje. Ideaal voor op die killere herfstavonden! Er is trouwens ook al een akkoord voor een derde seizoen van de reboot, dus een elfde seizoen in totaal. Yay!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.