https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs OMG: Michelle Obama speelt mee in nieuw seizoen van ‘Will & Grace’

OMG: Michelle Obama speelt mee in nieuw seizoen van ‘Will & Grace’

Van First Lady naar actrice!

Het nieuwe seizoen van ‘Will & Grace’ heeft een fantastische gastactrice kunnen strikken. Niemand minder dan Michelle Obama zal haar opwachting maken in de show. Onze favoriete First Lady aller tijden in onze favoriete serie? Yes she can!

Michelle Obama bewees eerder al dat ze meer is dan enkel de vrouw van voormalig president Barack Obama. Ze was en is immens populair over de hele wereld. Verschillende keren stal ze de show naast haar man en haar speeches waren een inspiratie voor iedereen.

Donald Trump

Verschillende Amerikaanse bronnen melden nu dat ze een klein rolletje krijgt in de revival van ‘Will & Grace’. De serie was acht seizoenen lang een groot succes en komt deze herfst na elf jaar terug op tv met tien nieuwe afleveringen. Het is nog niet duidelijk in de huid van welke personage dat Michelle zal kruipen. ‘Ze ziet alles zitten, zolang het er maar niet over gaat’, zeggen de bronnen. ‘Ze zal ook niet spottend doen over de huidige president Donald Trump. Dat laat ze over aan de andere acteurs.’

Kijkcijferkanon

De vaste acteurs van de hitserie zijn alleszins laaiend enthousiast over de gastrol van Michelle. ‘Ze denken dat het enorm grappig zal zijn en verwachten dat de aflevering een kijkcijferkanon wordt.’ Vanaf 28 september kunnen we opnieuw genieten van de knotsgekke conversaties tussen de homoseksuele Will en zijn BFF Grace. Voorlopig zendt enkel de Amerikaanse zender NBC de serie uit, maar België zal ongetwijfeld snel volgen. Yay!

Bron: In Touch Weekly

Lees ook: