Home Lifestyle Film HALLOKES: zo ziet Matt, het broertje van Lizzie McGuire, er nu uit

HALLOKES: zo ziet Matt, het broertje van Lizzie McGuire, er nu uit

En hij is een cat lover 😻

Matt
Instagram: sirjakethomas

Hilary Duff aka Lizzie McGuire zijn we nog lang niet vergeten. We waren eens benieuwd wat er van haar broertje in de serie geworden is, dus gingen we op onderzoek uit. En wat blijkt? De kleine Matt (gespeeld door Jake Thomas) heeft duidelijk een goede jeugd achter de rug.

We kennen Matt als het jongere (en vooral erg irritante) broertje van Lizzie McGuire en waren benieuwd hoe het nu met de acteur is. Het is namelijk al zo’n dertien (!) jaar geleden dat de film en de serie op televisie te zien waren. De rol van Matt werd gespeeld door Jake Thomas en de acteur is ondertussen al 27. Ja, de tijd vliegt…

1. Cut a hole in the box. 2. Put your camera in the box. 3. She cant hear your camera in the box.

A post shared by Jake Thomas (@sirjakethomas) on

Jake acteert nog steeds en heeft al meegespeeld in verschillende series zoals ‘CSI, ‘Criminal Minds’ en ‘ER’. Naast acteren heeft hij nog een andere passie, namelijk fotografie. Op zijn Instagramaccount kan je verschillende portretten van zijn hand zien; wij willen ook wel een keertje poseren voor zijn lens.

Last but not least: Jake heeft duidelijk een goede jeugd achter de rug, want het kleine broertje van Lizzie is ontzettend knap geworden. Hij kan het bovendien nog steeds goed vinden met zijn oude zus en de overige acteurs, ze zijn een tijdje geleden nog samen gaan bowlen. Mogen wij de volgende keer ook mee?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.