Food / Happy Planet Food / Happy Planet RECEPT: fonduekroket van vegan sterrenchef Pieter-Jan Lint Pieter-Jan Lint (37) is de oprichter en chef van gastronomisch restaurant Amaranth. Koken is de taal waarmee hij inspireert en streeft naar een betere wereld. In zijn kookboek ‘De Basis’ deelt hij overheerlijke vegan recepten, waaronder deze voor de fonduekroket.
Food / Happy Planet Food / Happy Planet 5 tips om cheese cravings te overwinnen als je vegan wil gaan
Food / Happy Planet Food / Happy Planet RECEPT: spaghetti pie van de vegan Italiaanse chef Luna Trapani
Food / Happy Planet Food / Happy Planet RECEPT: broodje tempeh met pindasaus van vegan broodjeszaak Shmos
Food / Happy Planet Food / Happy Planet 5 vegan TikTok-receptjes voor studenten ter ere van onze Flair Vegan Special
Food / Koekenbak Food / Koekenbak RECEPT: met deze speculaaspastachocolade-koekjes verover je alle harten
Food / #TikTokTest Food / #TikTokTest ‘Mijn folded egg is niet zo aesthetically pleasing, maar wel lekker!’
Food / Koekenbak Food / Koekenbak RECEPT: deze pretzelkoekjes met chocolade worden jouw nieuwe verslaving
Food / Festival Fever Food / Festival Fever 10 foodfestivals waarvan het water ons nu al in de mond loopt
Food / Happy Planet Food / Happy Planet Weg met dat weggooigedrag: dankzij deze 9 tips verspil jij minder voedsel
Food / #TikTokTest Food / #TikTokTest Deze wrap met ei en feta zou een snelle en heerlijke lunch zijn