Home Lifestyle Film MUST SEE: 4 films die ons in december naar de cinema lokken

MUST SEE: 4 films die ons in december naar de cinema lokken

Zo weet je weer wat doen in de kerstvakantie.

Heb je geen idee hoe je de kerstvakantie moet doorbrengen? Er draaien ook deze maand weer een heleboel fijne films in de bioscoop. Wij lijsten onze favorieten voor je op!

1 / 4
The Addams Family
Instinct
Cats
Charlie’s Angels
The Addams Family
The Addams Family

In de zalen vanaf: 4 december. Genre: animatie, familie.

‘The Addams Family’ is terug op het grote scherm met een eerste geanimeerde komedie over de gekste familie die er bestaat. Grappig, bizar en iconisch herdefinieert The Addams Family wat het betekent om een goede buur te zijn.

Instinct
Instinct

In de zalen vanaf: 11 december. Genre: drama. Met: Carice van Houten, Marwan Kenzari.

Ervaren psychologe Nicoline moet beslissen over het lot van Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Een machtsstrijd breekt los….

Cats
Cats

In de zalen vanaf: 25 december. Genre: musical. Met: James Corden, Judi Dench, Idris Elba, Jennifer Hudson, Taylor Swift, Rebel Wilson.

‘Cats’ is een vernieuwende filmbewerking van de wereldberoemde Andrew Lloyd Webber-musical, één van de langstlopende shows in zowel de geschiedenis van het Londense West End als van Broadway. ‘Cats’ beleefde haar wereldpremière in 1981 in het New London Theatre, waar het uiteindelijk een recordaantal van 21 jaar gespeeld heeft met in totaal bijna 9000 voorstellingen. Deze baanbrekende productie die gebaseerd is op T.S. Eliots ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’ won onder meer een Olivier en een Evening Standard Award voor Beste Musical. In 1983 won de Broadway-uitvoering van deze productie maar liefst zeven Tony Awards, waaronder die van Best Musical. Deze buitengewone productie liep in totaal 18 jaar.

Charlie’s Angels
Charlie’s Angels

In de zalen vanaf: 25 december. Genre: actiekomedie. Met: Kristen Stewart, Naomi Scott, Elizabeth Banks, Ella Balinska.

Elizabeth Banks regisseert de nieuwe generatie stoere ‘Charlie’s Angels’ – Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska – die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde badass vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys. Als een jonge IT-er waarschuwt voor gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden.

Bron: Kinepolis België

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.