Home Lifestyle Film ‘Fifty Shades Freed’-gekte barst los

‘Fifty Shades Freed’-gekte barst los

Er zijn al voorstellingen helemaal uitverkocht.

Mr. Grey en zijn kinky seksfantasieën staan steevast gelijk aan honderdduizenden enthousiaste vrouwen. Ook de nieuwste film ‘Fifty Shades Freed’ is nu al een groot succes. Voor de eerste vertoningen werd al een recordaantal tickets verkocht.

Kinepolis programmeert de film volgende week voor het eerst tijdens z’n ‘Ladies at the Movies’. En die ladies zullen massaal aanwezig zijn, want alle Belgische cinemazalen waren in een mum van tijd uitverkocht. Er werden maar liefst 30.000 tickets verkocht voor die eerste voorstellingen op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 februari.

Marathon

Echte diehards kunnen naar een ‘Fifty Shades’-marathon gaan, want op 10 en 11 februari vertoont Kinepolis de drie films op één avond achter elkaar. Ook voor die voorstellingen zijn al zo’n 3000 tickets verkocht in voorverkoop. Een overdosis Mr. Grey bestaat nu eenmaal niet, toch?

Voorspel

Wie bij wijze van voorspel voor valentijn naar ‘Fifty Shades Freed’ wil gaan kijken, kan samen met haar of zijn partner van 12 tot en met 14 februari knusjes in de Valentine Seats plaatsnemen. Je krijgt elk een lekker flesje bubbels, popcorn, chocolade én natuurlijk zo’n anderhalf uur Mr. Grey. Rrr!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.