Home Lifestyle Film SNEAK PEEK: er zijn nieuwe beelden opgedoken uit ‘Fifty Shades Freed’

SNEAK PEEK: er zijn nieuwe beelden opgedoken uit ‘Fifty Shades Freed’

Christian Grey heeft er nog steeds zin in, zo blijkt.

Binnen een dikke twee weken verschijnt het langverwachte vervolg op ‘Fifty Shades Darker’ eindelijk op het witte doek. De trailers beloven ons opnieuw spannende, romantische en dramatische scènes. En natuurlijk loopt Christian Grey nog steeds rond met een broek vol goesting. Daar is het volgende fragment het perfecte voorbeeld van.

Nog even en we kunnen opnieuw wegdromen bij het sprookjesverhaal van Christian Grey (Jamie Dornan) en zijn Anastasia (Dakota Johnson). In ‘Fifty Shades Freed‘ gooit Christian zijn principes overboord en stapt hij met Anastasia in het huwelijksbootje. Picture perfect, zou je denken. Tot er plots iemand roet in het eten gooit. Anna wordt namelijk gestalkt door haar vorige baas en die zint op wraak. Spanning op-en-top!

Steamy scènes

Maar voor zij die uitkijken naar de romantische sfeer van de film is er ook goed nieuws, want de redactie van ELLE Magazine (US) kon een exclusief fragment van het derde deel van de ‘Fifty Shades’-saga bemachtigen. En die beelden bevestigden nog maar eens dat de dirty speelkamer van Mr. Grey nog gretig wordt gebruikt. Wij zijn alvast benieuwd hoe dit afloopt…

Exclusive Clip from Fifty Shades Freed

EXCLUSIVE: In this new Fifty Shades Freed clip, Christian surprises Ana at home 🔥🔥🔥 http://bit.ly/2EjO85K

Posted by ELLE Magazine (US) on Monday, January 29, 2018

‘Fifty Shades Freed’ verschijnt vanaf valentijn in de bioscoop. Heb jij al een filmdate?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.