Home celebs Rita Ora en Liam Payne lanceren de videoclip voor hun ‘Fifty Shades...

Rita Ora en Liam Payne lanceren de videoclip voor hun ‘Fifty Shades Freed’-nummer ‘For You’

En we krijgen meer te zien van de trouwjurk van Anastasia!

Rita Ora
YouTube: FiftyShadesVEVO

Binnen enkele weken is het eindelijk zover en komt het laatste (en langverwachte) deel van de ‘Fifty Shades’-trilogie in de filmzalen. Om alle fans nog een beetje te teasen voor de grote finale hebben Rita Ora en Liam Payne de videoclip voor hun nummer ‘For You’, dat deel uitmaakt van de soundtrack van de film, op YouTube gezwierd. En het resultaat is behoorlijk sexy!

De verhaallijn van de muziekvideo is redelijk simpel. Rita Ora en Liam Payne zijn twee geliefden die naar elkaar op zoek zijn. De blonde zangeres heeft een opvallende rode jurk (love it!) aan zie je voornamelijk buiten rondlopen. Haar wederhelft Liam is binnen op haar aan het wachten en ziet er in zijn maatpak behoorlijk knap uit.

‘For You’

In de videoclip kregen we niet alleen de twee muzikanten te zien, maar af en toe duiken er ook beelden van Anastasia Steele (of beter gezegd: van haar trouwjurk) op. Wij weten alvast niet waar we ons meer op verheugen: om de jurk in vol ornaat te zien of omdat we geruime tijd naar Jamie Dornan in blote bast kunnen staren. Dilemma!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.