Home celebs Jamie ‘Mr. Grey’ Dornan toont zangkunsten op ‘Fifty Shades Freed’-tracklist

Jamie ‘Mr. Grey’ Dornan toont zangkunsten op ‘Fifty Shades Freed’-tracklist

Beetje onverwacht...

De soundtrack van ‘Fifty Shades Freed’ kennen we ondertussen al uit het hoofd, maar er staan nog een heleboel nummers uit de film op ons te wachten. Die volledige tracklist belooft trouwens een muzikaal hoogstandje te worden, want niemand minder dan hoofdrolspeler Jamie Dornan heeft een nummer ingezongen.

De nummers van de ‘Fifty Shades‘-saga zijn altijd een schot in de roos. Denk maar aan ‘I Don’t Want To Live Forever‘ van Taylor Swift en Zayn Malik en het allernieuwste nummer ‘For You‘ van Rita Ora en Liam Payne. Allemaal nog even populair, toch?

Binnenkort wordt dat lijstje nog langer, want ook de volledige tracklist van ‘Fifty Shades Freed‘ is nu bekend. Zo zullen de stemmen van Hailee SteinfeldDua LipaJessie J, SiaEllie Goulding en de enige echte Jamie Dornan te horen zijn tijdens de film.

Jamie achter de micro

Dat lees je goed: ook Jamie Dornan – beter bekend als Christian Grey – heeft een nummer ingezongen voor de derde film. Op nummer 20 van de tracklist staat ‘Maybe I’m Amazed‘, maar deze keer niet bekende de versie van Paul McCartney. Jawel, Jamie is een man met meerdere talenten!

De volledige tracklist van ‘Fifty Shades Freed’ is vanaf 12 januari te beluisteren. De film zelf verschijnt vanaf februari in de Belgische cinemazalen. Leuke vooruitzichten, als je het ons vraagt…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.