https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Familie’ wordt 30 jaar en viert die verjaardag met groot familiefeest in...

‘Familie’ wordt 30 jaar en viert die verjaardag met groot familiefeest in de Lotto Arena

Je kan je tickets voor het feestje nu al bestellen!

familie feest lotto arena
© DPG Media

Er is binnenkort eentje jarig! ‘Familie’ blaast eind dit jaar 30 (!) kaarsjes uit, en dat moet én zal gevierd worden met een groot familiefeest in de Lotto Arena. Hoera!

Op 30 december wordt de populaire soap ‘Familie’ 30 jaar, en dat vraagt uiteraard om een feestje. Of zeg maar feest, want de bekendste familie van het land organiseert in de Lotto Arena een groot verjaardagsfeest voor al haar fans. Dat nieuws maakten Mieke, Niko en pater familias Jan zonet bekend in een video. Daarin beloven ze een live spektakel boordevol entertainment, nostalgie, humor en verrassingsacts. Wie weet duiken er wel enkele oude bekenden (denk: Rita, Leen, June, Bert,…) op!

‘Grote apotheose’

’30 jaar Familie is een mijlpaal in de geschiedenis van VTM’, aldus Maarten Janssen, Channel Manager VTM, in een persbericht. ‘Met elke dag een trouw publiek van meer dan 700.000 kijkers en een sterk marktaandeel, vooral ook bij jonge kijkers, blijft Familie een niet te missen afspraak aan het begin van de tv-avond. En dat bovendien al 30 jaar lang. De 30ste verjaardag gaan we dus allesbehalve onopgemerkt voorbij laten gaan. Al onze plannen in de aanloop naar 30 december doen we later nog uit de doeken, maar dit grote spektakel in januari zal alvast de grote apotheose zijn. Nu al een niet te missen afspraak in de agenda’s van de fans.’

Het familiefeest wordt georganiseerd in samenwerking met Studio 100 en gaat door op zaterdag 29 januari 2022. Tickets kan je kopen via 30jaarfamiliefeest.be en kosten tussen de € 35 en € 65. PS vanavond wordt om 20u35 de seizoensfinale van ‘Familie’ uitgezonden op VTM.

Lees ook: