Home Lifestyle VTM komt met ‘Familie’-spin-off met Aaron ‘Raven’ Blommaert in de hoofdrol

VTM komt met ‘Familie’-spin-off met Aaron ‘Raven’ Blommaert in de hoofdrol

'Het Geheim van Raven' vult deze zomer de leegte op die de pauze van 'Familie' achterlaat.

het geheim van raven
© VTM

Aaron Blommaert (18) vervoegde vorig jaar de cast van ‘Familie’ als Raven. Nu komt er deze zomer een spin-off over zijn personage: ‘Het Geheim van Raven’.

Deze zomer last ‘Familie’ helaas opnieuw een pauze in, maar fans hoeven niet te treuren. VTM komt dit jaar namelijk opnieuw met een tijdelijke reeks die de zomerstop moet overbruggen. ‘Het Geheim van Raven’ zal verdergaan vlak na de gebeurtenissen uit de seizoensfinale van eind juni, waarin Raven onaangenaam bezoek krijgt.

BOBBY-zanger Aaron Blommaert deed bijna een jaar geleden zijn intrede als Raven in ‘Familie’. De afgelopen weken konden kijkers zien hoe hij samen met zijn vader Lars, gespeeld door Kürt Rogiers, op zoek ging naar zijn grootvader, die vermoedelijk Leon heet. Dat ging gepaard met heel wat mysterie en spanning, maar ook rond Raven hangt er wat geheimzinnigheid. In het ‘Geheim van Raven’ komen we meer te weten over het personage en de reden waarom hij mensen moeilijk vertrouwt.

Twee jaar terug

Volgens Aaron speelt het verhaal zich af in de Ardennen en het lijkt om een soort van prequel te gaan. ‘De reeks keert twee jaar terug in de tijd, naar een moment waarop er voor Raven een ingrijpende gebeurtenis plaatsvond. En die neemt de kijkers mee in een nagelbijtend verhaal. Het wordt spannend om voor deze reeks het verhaal te vertellen van Raven vóór hij in Familie opdook’, vertelt de acteur in het persbericht.

‘Het Geheim van Raven’ gaat vanaf vrijdag 25 juni meteen na de seizoensfinale van start. De hele zomer lang krijg je elke vrijdag om 12u een nieuwe aflevering op VTM Go.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door VTM familie (@vtmfamilie)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: