https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Streamz-reeks ‘Fair Trade’ krijgt tweede seizoen

Streamz-reeks ‘Fair Trade’ krijgt tweede seizoen

Het lijkt erop dat een van de hoofdpersonages niet terugkeert.

fair trade tweede seizoen
© Streamz

‘Fair Trade’, de Streamz Original die vorig jaar samen met de streamingdienst werd gelanceerd, krijgt een tweede seizoen. De reeks van ‘Matroesjka’s’-maker Marc Punt is de best bekeken serie op Streamz.

‘Fair Trade’ is een misdaadreeks met een komisch kantje over twee corrupte inspecteurs van de Antwerpse drugsbrigade. Wally Wilson (Kevin Janssens) en Robin De Rover (Ella-June Henrard) doen in het eerste seizoen dealtjes met drugsbaas Patrick Paternoster (Peter Van den Begin), een reïncarnatie van de legendarische Ray Van Mechelen. Maar wie met vuur speelt, zal zich verbranden, en dat is wat er gebeurt voor agent Wilson. Hij komt in de problemen met een bende gevaarlijke Russen, maar kan uiteindelijk ontkomen. Het seizoen eindigt echter met een voorspelling van Paternoster dat er ongetwijfeld al ‘een neef uit Moskou’ onderweg is om de agent neer te knallen, nadat die de Russen in ‘t zak zette.

Geen Wally

Streamz kondigt aan dat Marc Punt volop aan het schrijven is aan een tweede seizoen van ‘Fair Trade’. Het lijkt erop dat Punt de voorspelling van de Pater zal laten uitkomen en dat Kevin Janssens niet meer meedoet in het tweede deel, want Streamz noemt enkel Peter Van den Begin en Ella-June Henrard als hoofdrolspelers in het nieuwe seizoen. De opnames staan pas gepland voor maart 2022, dus het duurt nog even voor we de Pater en De Rover op ons scherm terugzien. Wanneer de serie op Streamz te zien zal zijn, is nog niet bekend. Vermoedelijk zal ook dit seizoen wat later op VTM uitgezonden worden.

© Streamz

Lees ook: