Home Lifestyle Deze 5 duo’s hopen een buitenverblijf te winnen in ‘Vakantiehuis for Life’

Deze 5 duo’s hopen een buitenverblijf te winnen in ‘Vakantiehuis for Life’

De duo's moeten de Ardense chalet eerst helemaal zelf restaureren.

vakantiehuis for life
© vtm

Julie Van den Steen geeft deze zomer in het nieuwe VTM-programma ‘Vakantiehuis for Life’ een buitenverblijf weg aan een gelukkig koppel. Al moeten ze daar wel de handen voor uit de mouwen steken. Vijf duo’s gaan de strijd aan om een chalet in de Ardennen helemaal te restaureren en enkel de beste verbouwers krijgen hun droomstekje cadeau!

In ‘Huis Gemaakt’ kregen de beste verbouwers hun droomhuis cadeau van Dina Tersago. Julie Van den Steen doet vanaf 5 juli hetzelfde met een chalet in het pittoreske Durbuy in de Ardennen. Vijf duo’s krijgen in het nieuwe VTM-programma ‘Vakantiehuis for Life‘ de opdracht én buitenkans om daar een oud buitenverblijf helemaal te restaureren tot een prachtig stekje waar ze de komende twintig jaar hun welverdiende vakantiedagen kunnen doorbrengen.

Vakjury en duo’s

De deelnemers zullen niet enkel in de vakantiewoning de handen uit de mouwen moeten steken. Om materiaal te verdienen om hun pand om te toveren tot een knus resort, moeten de handige Harry’s en Henriettes verschillende survivalopdrachten tot een goed einde brengen. Wie uiteindelijk de grote overwinnaar is, wordt bepaald door een vierkoppige vakjury. Die bestaat uit Francisco Sanchez die werfleider was in ‘The Block’, Dina Tersago die ondertussen de nodige ervaring opdeed op bouwwerven en twee technische experts van doe-het-zelfketen Hubo en vloerspecialist BerryAlloc.

De vijf duo’s die dit avontuur deze zomer zullen aangaan, zijn nu ook bekend.

Erwin & Amy

Het eerste koppel bestaat uit Erwin (52) en zijn dochter Amy (26) uit Gent. Erwin weet als voormalig loodgieter en verhuizer wel van wanten, terwijl dochterlief nog nooit eerder verbouwde. Ze zijn bereid om hard te werken, maar willen zich vooral ook goed amuseren.

Christopher & Hannah

Christopher (27) en zijn partner Hannah (27) hebben een streepje voor, want zij verbouwden eerder al hun eigen huis in Holsbeek. Deze verpleegkundige op intensieve zorgen voor kinderen en administratief medewerker zijn volledig klaar voor hun volgende project. Geduchte tegenstanders als je het ons vraagt!

Ewoud & Tim

Ewoud (39) en zijn echtgenoot Tim (37) hebben al veel verbouwingen achter de rug, maar gaven daarbij vooral instructies in plaats van zelf de handen uit de mouwen te steken. Ze houden allebei enorm van decoreren, dus we kijken nu al uit naar het Pinterest perfect interieur van dit koppel! Tim is eventmanager en Ewoud ontwerpt protheses.

Pauline & Melissa

Beste vriendinnen Pauline (24) en Melissa (31) wonen een serieus eindje van elkaar en kijken ernaar uit om elkaar dankzij dit avontuur vaker te zien. Ze verbouwden al samen met hun partners, dus ze kennen het klappen van de zweep en hard werk schrikt hen zeker niet af. Pauline is contentcreator en Melissa is leerkracht.

Lodewijk & Marcel

En last but not least gaan vrienden Lodewijk (24) en Marcel (23) voor de eindoverwinning. De opvoeder in de jeugdzorg en tuinman hebben nog niet veel ervaring met verbouwen, maar ze compenseren dat met hun eindeloze enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Supporteren voor je favoriete duo in ‘Vakantiehuis for Life’ kan vanaf maandag 5 juli om 22u op VTM.

Lees ook: