Home Lifestyle ‘Temptation Island’-opnames net gestart en er zijn al beelden van de koppels

‘Temptation Island’-opnames net gestart en er zijn al beelden van de koppels

Een Nederlandse journalist kon de koppels spotten tijdens de eerste opnames in Sitges, Spanje.

De opnames van het nieuwe Vlaams-Nederlandse seizoen van ‘Temptation Island’ zijn van start gegaan. Dat leiden we niet alleen af uit een Instagrampost van presentatrice Monica Geuze, maar ook uit beelden die een Nederlandse journalist stiekem deelde op Twitter.

De Nederlandse Monica Geuze deelde maandag op Instagram een foto met onze Viktor Verhulst op een zonnige bestemming. ‘We zijn begonnen’, schrijft de presentatrice bij de post. De twee presenteren samen ‘Temptation Island: Love or Leave’, een ietwat vernieuwde versie van het gekende concept. In de nieuwe ‘Temptation’ zijn de vrijgezellen er niet op uit om relaties kapot te maken, maar om ook zélf de liefde te vinden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geuze verklapt in haar Instagrampost niet waar de opnames dit jaar plaatsvinden. We wisten al dat het niet Thailand zou zijn, zoals vorige jaren, want Play5 liet weten dat er binnen de grenzen van Europa gefilmd zou worden.

De Nederlandse journalist Edwin Winkels verklapte niet lang na Monica’s post de nieuwe opnamelocatie op Twitter. De Spanje-correspondent voor de Nederlandse krant Algemeen Dagblad spotte de crew en kandidaten in Sitges, het Spaanse dorpje waar hij woont, een beetje onder Barcelona. Hij filmde de aankomst van de koppels in vier witte limo’s, waardoor we al een eerste blik krijgen op de duo’s die de ultieme relatietest aangaan. ‘Temptation Island: Love or Leave’ wordt in het najaar uitgezonden op Play5.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: