Home Lifestyle ‘De Ideale Wereld’ kondigt nieuwe sidekick Ella Leyers aan met TikTok-filmpje

‘De Ideale Wereld’ kondigt nieuwe sidekick Ella Leyers aan met TikTok-filmpje

Nu ja, dat was toch de bedoeling...

Ella Leyers
© Canvas

Vanaf morgen is ‘De Ideale Wereld’ terug op Canvas. Het team krijgt in dit nieuwe seizoen wat meer vrouwelijke versterking, want Ella Leyers komt de rangen vervoegen als sidekick. Presentator Jan Jaap van der Wal had het geniale idee om de nieuwe aanwinst bekend te maken met een TikTok-filmpje, maar dat hadden zijn huidige sidekicks niet goed begrepen.

Fans van ‘De Ideale Wereld’ hebben het drie weken zonder moeten stellen, maar vanaf dinsdag 14 januari zijn Jan Jaap en de zijnen terug. De eerste aflevering is onmiddellijk de vuurdoop voor Ella Leyers, de nieuwe sidekick. De centrale gast in die eerste aflevering is Jeroen Meus. Siska Schoeters, Stijn Van de Voorde, Lukas Lelie, Sarah Vandeursen en Bart Van Peer keren terug als sidekicks, en Flip Kowlier vormt nog steeds de huisband.

De komst van de nieuwe sidekick wordt in ‘De Ideale Wereld’-stijl aangekondigd: met een lollig filmpje.  Je ziet het debuut van Ella morgen om 22u15 op Canvas.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: