https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Niels Destadsbader en Julie Van den Steen presenteren nieuw VTM-programma ‘The Masked...

Niels Destadsbader en Julie Van den Steen presenteren nieuw VTM-programma ‘The Masked Singer’

BV's nemen het in deze zangwedstrijd gemaskerd en gehuld in indrukwekkende kostuums tegen elkaar op.

niels destadsbader en julie van den steen
© vtm

Niels Destadsbader en Julie Van den Steen praten binnenkort de Vlaamse versie van het wereldpopulaire programma ‘The Masked Singer’ aan elkaar. Tal van BV’s nemen het in deze zangwedstrijd gemaskerd en gehuld in indrukwekkende kostuums tegen elkaar op. Zowel de jury als de kijkers thuis krijgen hun gezichten dus niet te zien.

‘Alweer een zangcompetitie’ zullen sommigen misschien denken. Of ‘bekende Vlamingen die de strijd aangaan met hun vocale capaciteiten zagen we al in “Steracteur Sterartiest”.’ Dat klopt natuurlijk, maar toch is het nieuwe VTM-programma ‘The Masked Singer’ iets helemaal anders! Het format komt uit Zuid-Korea en kreeg ondertussen in verschillende landen al een eigen succesvolle versie. Nu is het tijd aan ons Belgenlandje.

Gekke kostuums

De bedoeling van deze show is dat bekende Vlamingen de longen uit hun lijf zingen en het beste van zichzelf geven op het podium. Ze doen dat gemaskerd en gehuld in indrukwekkende kostuums. Zowel de jury als de kijkers thuis zien dus het hele parcours niet wie er achter die vermomming schuilgaat. Enkel wie naar huis gestuurd wordt, mag zijn of hare ware aard tonen aan het publiek.

Wie er sowieso níet incognito op het podium zal staan, is Niels Destadsbader. Hij zal namelijk het programma aan elkaar praten en in goede banen proberen leiden. ‘Zelfs ik weet niet wie er meedoet’, aldus Niels. ‘Alles staat of valt met het mysterie van het programma. De kijker kan dus per ongeluk zijn favoriet naar huis sturen, echt geestig.’ Niels krijgt daarvoor het gezelschap van Julie Van den Steen. ‘Ik ben ongelofelijk blij dat ik deze kans krijg’, zegt Julie. ‘Het is heel fijn dat ik samen met Niels mee mag raden wie er onder die gekke kostuums zal zitten!’

Groot geheim

‘The Masked Singer’ is later dit voorjaar te zien op VTM. Benieuwd wat je mag verwachten? In het onderstaande filmpje zie je een fragment uit de Amerikaanse versie met onder anderen Nicole Scherzinger en Robin Thicke in de jury. Wie er bij ons in de jury zal zetelen, blijft voorlopig nog een groot geheim.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: