Home celebs HOERA: Stan Van Samang is voor de tweede keer papa geworden

HOERA: Stan Van Samang is voor de tweede keer papa geworden

Samen met zijn vriendin Barbara heeft de zanger al een zoontje van 2 jaar oud.

stan van samang
© Photo News

Voor Stan Van Samang (40) is 2020 alvast goed begonnen. De zanger is namelijk opnieuw papa geworden. Dat liet hij zelf weten met een schattige Instagramfoto. Stan en zijn vriendin Barbara zijn dus niet langer met drie thuis, want hun zoontje Lenny (2) mag zich sinds enkele dagen officieel grote broer noemen.

Eind juli liet Stan Van Samang weten dat hij opnieuw papa ging worden. De zanger deelde toen een schattige foto samen met zijn zoontje Lenny. ‘Ik heb het alvast genoteerd; in januari word ik grote broer. Binnenkort met 4 dus. BAM!’, klonk het toen onder de post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen is Barbara, de vriendin van Stan, opnieuw bevallen. Ook dat nieuws maakte hij bekend via sociale media. ‘Aanschouw! De nieuwe belangrijkste vrouw in mijn leven. Mijn dochter. Waw!! Stella Van Samang kwam donderdagvoormiddag ter wereld. Moeder en dochter stellen het zeer wel. Vader apetrots. Kus van ons’, schreef hij bij een foto waar hij samen met zijn dochtertje te zien is.

Lees ook: