Home Lifestyle Film EIN-DE-LIJK: na 13 jaar is de eerste trailer van ‘Incredibles 2’ vrijgegeven

EIN-DE-LIJK: na 13 jaar is de eerste trailer van ‘Incredibles 2’ vrijgegeven

Zo te zien zal baby Jack-Jack een grote rol spelen in het vervolgverhaal.

We hebben er 13 jaar op moeten wachten, maar ons geduld wordt eindelijk beloond: de eerste trailer van ‘Incredibles 2’ is er! We hebben nog meer goed nieuws, want de releasedatum is vervroegd van 2019 naar de zomer van 2018. Onze zondag kan al niet meer stuk!

In 2004 leerden we voor het eerst de familie superhelden kennen in ‘The Incredibles‘: Mr. Incredible Bob Parr, zijn vrouw Helen en hun kinderen Violet, Dash en baby Jack-Jack. De film van Disney-Pixar was een grote hit en won zelfs de prijs voor beste animatiefilm in 2005, maar het vervolg liet op zich wachten. Tot nu!

Aan de eerste beelden te zien, pikt ‘Incredibles 2’ de draad meteen weer op na de eerste film, waardoor baby Jack-Jack geen dag gegroeid is. Wél heeft de jongste telg – waarvan de ouders dachten dat hij ‘normaal’ was – opeens superkrachten ontwikkeld. Hoewel de trailer niets prijsgeeft over de plot van het verhaal, is het een hartverwarmend moment tussen vader Bob Parr en baby Jack-Jack.

‘Incredibles 2’ komt op 15 juni 2018 uit in Amerikaanse bioscopen. De officiële datum voor België is nog niet bekend, maar we vermoeden dat het hooguit een paar dagen zal verschillen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.