Home celebs Dit wordt ongetwijfeld een van de topfilms in 2018

Dit wordt ongetwijfeld een van de topfilms in 2018

Een muzikaal drama met Zac Efron, Hugh Jackman en Michelle Williams.

2018 belooft weer een topjaar te worden qua films. Bovenaan op ons verlanglijstje staat ‘The Greatest Showman’. Een muzikaal drama met een serieuze sterrencast waaronder Hugh Jackman, Zac Efron en Michelle Williams.

Het jaar loopt stilaan op zijn einde. Terwijl we natuurlijk nog volop uitkijken naar Kerstmis en de bijbehorende pakjes, verlangen we na het bekijken van de trailer van ‘The Greatest Showman’ toch ook al stiekem naar 2018. De film bevat werkelijk alles waar we van houden: knappe mannen – hallo Hugh & Zac -, mooie muziek, spectaculaire beelden, drama en véél liefde.

Circus

Het verhaal begint als P.T. Barnum, gespeeld door Hugh Jackman, zijn job kwijtraakt. Hij wil zijn vrouw en twee dochtertjes een mooi leven schenken, dus hij beslist om het roer helemaal om te gooien. Hij richt een circusgezelschap op vol met ‘freaks’ die mensen de avond van hun leven bezorgen met hun zotte trucs.

La La Land

Het is een musical, dus er wordt volop gezongen en niks houdt je tegen om zelf ook luidkeels mee te brullen. Net nu je dacht dat deze film niet beter kon worden: de liedjes voor de film zijn geschreven door de makers van ‘La La Land’. Yay! De film komt in december uit in Amerika, dus wij mogen hem in onze cinemazalen in het voorjaar verwachten. Ons goede voornemen voor 2018? Deze film bekijken! Het was nog nooit zo gemakkelijk om onze voornemens waar te maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: