Home Lifestyle Film OMG: deze nieuwe horrorfilm moet je zien

OMG: deze nieuwe horrorfilm moet je zien

'A Quiet Place' komt volgend jaar in de bioscoop.

YouTube

‘Silence is survival’, is de rode draad van de nieuwe horrorfilm ‘A Quiet Place’. Als ze je niet horen, kunnen ze je niet pakken. Kruip maar onder dat dekentje of dicht tegen je hubby aan, want spanning is verzekerd!

Het verhaal gaat over een gezin dat teruggetrokken leeft op een boerderij ergens ver weg van de beschaving. Ze lijken gelukkig, maar toch heerst er een doodse stilte

Jacht

Ze doen hun uiterste best om geen geluid te maken. Ze lopen binnenshuis op blote voeten, bewegen geruisloos en communiceren met gebarentaal. Lawaai maken betekent namelijk één ding: de hel! Als ze één decibel te luid zijn, wordt er jacht op hen gemaakt door onbekende monsters.

Achtervolgen

De trailer verklapt nog niet veel. Zo krijgen we niet te zien wie of wat hen het leven zuur maakt en achtervolgt. We zaten alleszins al met de poepers na het bekijken van die twee minuten, dus dat belooft. De film komt in april uit in Amerika en zal daarna gauw te zien zijn in onze cinemazalen.De hoofdrollen worden gespeeld door Emily Blunt en John Krasinski, die in het echte leven ook een koppel zijn. Hun kindjes in de film zijn Millicent Simmonds en Noah Jupe.

Oordeel voor jullie zelf, maar onthou: ssssshhhht!


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.