https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs TIJD VLIEGT: zo ziet Renesmee, de dochter van Edward Cullen en Bella...

TIJD VLIEGT: zo ziet Renesmee, de dochter van Edward Cullen en Bella Swan in ‘Twilight’, er vandaag uit

De laatste film uit de 'Twilight'-saga kwam exact vijf jaar geleden uit.

Bij het lezen van volgend nieuwtje voel je je ongetwijfeld een beetje oud, want ‘Twilight: Breaking Dawn – Part 2’, de laatste film uit de populaire ‘Twilight’-reeks, kwam vandaag precies vijf jaar geleden uit. Om stil te staan bij het jubileum van onze tienerobsessie besloten we op te zoeken wat er geworden is van Renesmee Cullen, de wonderbaby van Edward en Bella.

Of je nu voor #TeamEdward of #TeamJacob supporterde, één ding viel niet te ontkennen: we waren allemaal bezeten door ‘Twilight‘. We moesten dan ook even slikken toen bleek dat het intussen vijf jaar (!) geleden is dat de laatste film van de gelijknamige boekenreeks in de bioscoop kwam.

Hoewel de romance tussen Kristen Stewart en Robert Pattinson niet bleef duren in het echte leven, vonden hun personages in de ‘Twilight’-saga wél een happy endingEdward Cullen en Bella Swan trouwden en kregen zelfs een buitengewoon kindje, een dochter genaamd Renesmee.

Nessie

Mackenzie Foy was nog maar negen toen ze gecast werd voor de rol van Renesmee Cullen. Kleine Nessie (haar koosnaampje in de film) is intussen enorm gegroeid. De actrice heeft een paar dagen geleden haar zeventiende verjaardag gevierd en is – gelukkig voor ons – actief op Instagram.

Zo zag ze eruit op de set van ‘Twilight’:

#tbt to little me at a photoshoot for @garnethillpics

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En zo ziet de zeventienjarige Mackenzie er nu uit:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uit haar sociale media kunnen we opmaken dat ze tegenwoordig naast acteerwerk ook modellenwerk doet en getraind is in ballet, jazz, tap en taekwondo. Chapeau!

Lees ook: