Home Lifestyle Food WAUW: Disneyland geeft je koffie voortaan een prachtige upgrade

WAUW: Disneyland geeft je koffie voortaan een prachtige upgrade

Bijna te mooi om op te drinken.

Disney
© Instagram @disneysprings

Zo nu en dan doet Disneyland eens iets speciaals met zijn lekkernijen. Onlangs lanceerde het park nog beignets in de vorm van Mickey Mouse, maar deze keer nemen ze hun koffies onder handen. Oh, how we love Disney!

Als wij naar Disneyland vertrekken, zitten wij al om zes uur ‘s morgens in de auto, zodat we een volledige dag van het park kunnen genieten. In de vooravond slaat de vermoeidheid dus onvermijdelijk toe. Herkenbaar, toch?

No worries, want Disneyland heeft echt aan alles gedacht. Vanaf nu haal je er met plezier een bekertje koffie om wakker te blijven.

Bye bye, klassieke koffie

Omdat een klassieke, saaie koffie eigenlijk niet in het magische plaatje van Disneyland past, geeft het pretpark je koffie voortaan een instant upgrade. Wat dacht je van een Minnie of Mickey Mouse op je schuimlaag? Yep, het kan! Bijna te mooi om op te drinken, als je het ons vraagt.

Not an Icedcap but it'll do ☕️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀🌴🖤 (@natxdaneluzzi) on

Eén klein nadeel

Helaas hebben we ook slecht nieuws, want deze prachtige koffies zijn tot hiertoe enkel en alleen maar te verkrijgen in Disney Springs in Orlando. Hopelijk komt Disneyland Parijs ook snel met deze sublieme make-over. Fingers crossed!

Mickey + matcha is a match made in heaven. 💚 #teatraders #mickeymouse #matcha #disneysprings

A post shared by Caroline (@carolinescrapbook) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.