Home Lifestyle Food YUM: Disney heeft een nieuw, very sparkly dessert

YUM: Disney heeft een nieuw, very sparkly dessert

BRB, wij zijn onderweg naar Disneyland.

Disney beignets
© Disney

Disneyland was al de meest magische plek op aarde, en de boel wordt er alleen maar mooier op met hun nieuwste dessert: beignets in de vorm van Mickey Mouse, mét glitters. Yep, Disney doet het weer!

De beignets in Mickeyvorm zijn al lange tijd de favoriet van menig Disneylandbezoeker, en met de komst van hun nieuwste limited-edition-beignet zal de wachtrij alleen maar langer worden. De blackberry beignet is namelijk bedekt met paarse suiker en eetbare zilverkleurige sterretjes. Willen we proeven!

Het toetje is onderdeel van een tijdelijk reeks snacks om de terugkomst van de attractie Fantasmic! te vieren. Het beste item op die menukaart is dus ongetwijfeld deze sparkly beignet, die we momenteel all over Instagram zien. Helaas is de snack enkel verkrijgbaar in de Mint Julep Bar bij Disneyland in Californië, en dus niet in Parijs.

Sparkly churros

Naast de blackberry beignets staan er ook twee nieuwe soorten churros op het menu: de Sour Watermelon Churro met rode glitters en de S’mores Churro met een dipsaus van chocolade en marshmallow.

Ahhh the new sour watermelon 🍉 churro 🙌🏼😉💕🍉👍🏼Tastes just like a watermelon jolly rancher

A post shared by EverythingDisney.55 °o° (@everythingdisney.55) on

Ahhh yumm the winner 🙌🏼😋the smores churro! Oh so good!

A post shared by EverythingDisney.55 °o° (@everythingdisney.55) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.