Home Lifestyle Food Dinner On The Lake komt dit jaar terug met intiemer concept The...

Dinner On The Lake komt dit jaar terug met intiemer concept The Floating Table

Reserveren kan vanaf nu!

dinner on the lake
© Stijn Vanderdeelen

Dinner On The Lake komt terug! En dat nieuws maakt onze week meteen helemaal goed. Het uitkijken naar je voetjes gewoon weer onder tafel kunnen schuiven, is begonnen.

Wie de drie vorige edities net naast een tafeltje greep en dit jaar, gezien de bizarre tijden, de hoop op een avondje Dinner On The Lake al had opgegeven, kan nu uit zijn tranenplas springen. Dinner On The Lake komt namelijk ook dit jaar terug en dat (onder voorbehoud) al vanaf 8 juni. Hoera!

Tijdens deze vierde editie zullen gasten in intieme kring – het is nog even afwachten op de veiligheidsmaatregelen – kunnen genieten van een gastronomische barbecue-ervaring aan de floating table. De basisingrediënten van Dinner On The Lake blijven ook dit jaar fine dining in een subliem tafereel op het water, al zal het er dit jaar noodgedwongen iets kleinschaliger aan toegaan. De drijvende pop-uptafel zal dit jaar in Nijlen (Antwerpen) ronddobberen

Coronaproof tafelen

Een exacte openingsdatum is nog niet bekend. Daarvoor wachten Angelo Medagoda en Jeremy Buyle, het Gentse creatieve duo achter Dinner On The Lake, nog even de versoepeling van de coronamaatregelen af. Maar voorlopig kan je een plekje aan The Floating Table reserveren vanaf maandag 8 juni.

Naast een routinematige reiniging van de floating table en alles daarrond, wordt alles extra grondig ontsmet, dragen de medewerkers en het keukenpersoneel handschoenen en mondmaskers. Veiligheid boven alles!

Reserveren maar!

Beginnen jouw smaakpapillen al te flapperen van al dit moois en kan je niet wachten om écht iets hebben om naar uit te kijken? Dan ken je hier en nu een plekje aan The Floating Table reserveren. Alle informatie vind je trouwens op de website. Voorlopig staat Dinner On The Lake ingepland van 8 juni tot eind september, en dit zeven op zeven. Er zijn zowel middag- als avondshiften. Voor 150 per persoon krijg je een aperitiefje, twee amuses, een driegangendiner en dranken. Voor de lunch betaal je € 89 per persoon. Daarin zitten fingerfood, een amuse, vijf share-gerechtjes, dessert en dranken inbegrepen. Wij zijn klaar om te dobberen!

© Jeremy Buyle

Lees ook: