Home Lifestyle Food Binnenkort kan je opnieuw luxueus dineren op een drijvend vlot tijdens Dinner...

Binnenkort kan je opnieuw luxueus dineren op een drijvend vlot tijdens Dinner On The Lake

Wie zou jij willen meenemen?

© dinner on the lake

Een feeëriek diner op een vlot in het midden van een meer? Het gebeurt niet alleen in films. Vanaf mei start de derde editie van Dinner On The Lake.

Hou je van eten, maar wil je je restaurantbezoek een tikkeltje specialer maken? Dinner On The Lake is hét ideale event voor jou. Het is eigenlijk een soort luxueuze picknick. Je eet er namelijk een heerlijk driegangendiner terwijl je in openlucht op een vlot in het midden van een meer zit.

Buitenland lonkt

Het evenement is dit jaar al aan zijn derde editie toe, en vindt dit keer plaats in Zevergem. Vanaf 1 mei kan je daar aan boord gaan van het vlot en heerlijk tafelen in een uniek kader en met een geweldig uitzicht. Ons Belgenlandje is natuurlijk enorm onvoorspelbaar wat het weer betreft en daarom kan het vlot vanaf dit jaar ook gesloten worden. Zo valt je eetlust niet letterlijk in het water.

Een andere nieuwigheid is dat je niet enkel in Oost-Vlaanderen, maar ook in Maasmechelen kan genieten van deze ervaring. Als het van de organisatie afhangt, blijft het trouwens niet bij deze twee plekken. Ze willen hun project lanceren in het buitenland en er is al interesse uit Amsterdam en Barcelona, en zelfs Maleisië en Singapore.

Sterren op je bord

Voor deze bronzen editie halen ze alles uit de kast. Naast de sterren in de hemel zal je ook sterren terugvinden op je bord, want ze zullen samenwerken met allerlei topchefs. De organisatie denkt aan Viki Geunes van ‘t Zilte en Olivier de Vinck van Kommilfoo.

Alle informatie vind je op hun website. Dinner On The Lake vindt plaats van mei tot oktober, en dit telkens van woensdag tot en met zondag. Er zijn twee shiften per dag, eentje om 18 uur en eentje om 20.30 uur. Voor 150 euro per persoon krijg je een aperitief, een amuse, een driegangenmenu met drank inbegrepen en natuurlijk een fantastische ervaring.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.