Home Lifestyle Deze nieuwe regel in ‘The Voice van Vlaanderen’ maakt The Battles extra...

Deze nieuwe regel in ‘The Voice van Vlaanderen’ maakt The Battles extra spannend

Het belooft spannend te worden!

The Voice van Vlaanderen
© VTM

Yes, ‘t is vanavond tijd voor de allereerste Battles van ‘The Voice van Vlaanderen‘. Twee talenten uit het team van Koen mogen dit jaar de spits afbijten en dankzij een kleine wijziging in het reglement wordt de wedstrijd extra spannend.

De legendarische draaistoelen van ‘The Voice van Vlaanderen‘ maken vanavond plaats voor de arena. De drukknoppen blijven voor de juryleden nog wel in handbereik, want vanaf dit jaar nemen we afscheid van de gewone steals en worden de non-stop steals geïntroduceerd.

Stelen zonder grenzen en schaamte

Wie vorig jaar door een andere coach werd gestolen, was zeker van een plek in de liveshows. Maar dat ligt dit jaar anders. De coach kan zijn steal namelijk nog veranderen na het zien van een andere (betere) Battle. Na elke steal is het voor de kandidaten dus bang afwachten tot alle Battles van hun team erop zitten. ‘Het is misschien hard, maar op het einde van elke rit kan er op deze manier wel meer talent mee’, vertelt jurylid Alex Callier. Uiteindelijk zullen er per team acht talenten doorgaan naar de liveshows.

The Battles

Spoiler alert! Team Koen zorgt vanavond voor de eerste Battle. Jérémie en Roy mogen het tegen elkaar opnemen met ‘Start A Fire’ van John Legend. Alex Callier zet in Battle nummer twee Joséphine en Anouchka tegenover elkaar. Daarna is het de beurt aan Natalia. Zij kiest voor Nelson en Lisa het nummer ‘FourFiveSeconds’ van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney.

Vervolgens mogen Mike en Stefanie de ring onveilig maken met ‘Iris’ van Goo Goo Dolls. Bart Peeters komt ook aan de beurt en voor zijn eerste Battle kiest hij Marcia en Dries. De laatste Battle wordt gezongen door twee talenten uit het team van Natalia, de introverte Kalina en de extraverte Bert. Wij zijn nu al benieuwd of er zal worden gestolen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.