Home Lifestyle Film Dit detail tussen Fred en George in ‘Harry Potter and the Deathly...

Dit detail tussen Fred en George in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ heb je gemist

Wij hadden het alleszins nog nooit gezien!

harry potter
© Warner Bros.

Nu mogen we de ‘Harry Potter’-films al tientallen keren gezien hebben, we blijven details over het hoofd zien. Zo is er eerder al een nieuwtje naar boven gekomen over het gewaad van Voldemort dat ons nog nooit was opgevallen en nu zijn de tweelingbroers Fred en George aan de beurt.

In de laatste film van de ‘Harry Potter’-saga moeten we afscheid nemen van heel wat geliefde personages zoals bijvoorbeeld Fred Wemel. Zijn dood is eentje die we niet snel zullen vergeten en één die pijn blijft doen telkens wanneer we de film opnieuw bekijken.

Ook in het verhaal zelf was Fred zeer geliefd en al zeker door zijn tweelingbroer George. Een ijzersterke band die door de makers in het laatste deel van ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ nog eens extra benadrukt werd. Het gaat om een scène die zich afspeelt op het einde van de film én het is een moment dat ons nog nooit opgevallen was

Verborgen detail

Op een gegeven moment keert Voldemort samen met zijn volgers terug naar Zweinstein. Hier krijgen we te zien hoe Hagrid het levenloze lichaam van Harry in zijn armen draagt. Alleen weet deze laatste iedereen te verrassen als het blijkt dat hij toch niet dood is. Wanneer hij uit de armen van Hagrid springt, draait George zich automatisch naar de zijkant om zijn tweelingbroer het goede nieuws te vertellen. Alleen is op dat moment het trieste nieuws van zijn dood nog niet goed doorgedrongen.

Het gaat om een zeer vluchtig detail dat zelfs de grootste Potterhead gemist kan hebben, want het gaat letterlijk om enkele seconden. Toch is er een aandachtige kijker die het fragment onlangs heeft opgemerkt, want het stukje gaat momenteel viraal op Twitter. Zo zie je maar dat de wereld van Harry Potter na al die jaren nog steeds geheimen voor ons heeft.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.