Home Lifestyle Film Dit detail over Voldemort was je waarschijnlijk nog niet opgevallen in de...

Dit detail over Voldemort was je waarschijnlijk nog niet opgevallen in de ‘Deathly Hallows’-films

Wij weten wat doen vanavond! 🕵️

voldemort
© Warner Bros.

Dat J.K. Rowling een uitgebreide fantasie en enorm veel aandacht voor detail heeft, wisten we al langer. Toch blijft de auteur ons verbazen, want nu is er een detail opgedoken over Voldemort dat ons nog nooit was opgevallen. En dat terwijl we de films al tientallen keren gezien hebben!

Echte ‘Harry Potter’-fans hebben elke film al verschillende keren van begin tot einde gezien. Net zoals wij kennen ze de tekst dan ook al bijna uit hun hoofd, maar nu is er toch nog een verrassend detail opgedoken dat ons nog niet was opgevallen.

Volgens het officiële Instagramaccount hadden de kostuummakers een klein detail verwerkt als het op het gewaad van Voldemort aankomt. Elke keer dat er een Gruzielement werd vernietigd, werd de kleur van het kledingstuk een tikkeltje lichter. Zo wilden de makers duidelijk maken dat hij beetje bij beetje aan het wegkwijnen was.

Dit verklaart voor een stuk het feit dat Voldemort geen lichaam achterlaat als hij sterft. In de film zie je namelijk hoe hij begint te verbrokkelen en in stukjes wegvliegt met de wind. Wij weten dan ook alvast wat wij gaan doen vanavond, want ons was dit detail totaal nog niet opgevallen. Had jij het wel al gespot?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.