Home Lifestyle ZIEN: Demi Lovato speelt webcamgirl én surrogaatmoeder in laatste seizoen van ‘Will...

ZIEN: Demi Lovato speelt webcamgirl én surrogaatmoeder in laatste seizoen van ‘Will & Grace’

De zangeres ziet er fantastisch uit!

demi lovato
© youtube @will&grace

Het allerlaatste seizoen van populaire, komische serie ‘Will & Grace’ is momenteel te zien in Amerika. Naast de vaste cast doet ook zangeres Demi Lovato mee.

Demi Lovato (27) is back! Na een aantal moeilijke jaren en een overdosis drugs die haar in de zomer van 2018 bijna fataal werd, staat de zangeres terug stevig in haar schoenen. Ze liet eerder al weten dat ze een gastrol scoorde in de populaire serie ‘Will & Grace’. Die reeks was enorm succesvol in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000, en kreeg een paar jaar terug een reboot. Het derde en laatste seizoen daarvan wordt momenteel uitgezonden op televisie in Amerika.

Slordigheid

De aflevering waarin Demi Lovato opduikt, was onlangs te zien en natuurlijk wilden we jullie het resultaat niet onthouden. Demi kruipt in de huid van Jenny en zij zal een heel belangrijke rol zal spelen in het leven van Will (Eric McCormack). Hij zoekt namelijk een surrogaatmoeder en zij is de ideale kandidate. Of toch niet? Bij de kennismaking ergert Will zich al onmiddellijk aan haar slordigheid én aan haar niet zo alledaagse job. Jenny verdient namelijk de kost als webcamgirl en flirt dus online volop met mannen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het fragment is hilarisch, maar we hadden natuurlijk niets anders verwacht. En het mag gezegd worden: Demi Lovato ziet er schitterend uit! De vorige seizoenen werden bij ons uitgezonden op TLC, dus we hopen dat die zender ook deze afleveringen oppikt. Daarna moeten we helaas voorgoed afscheid nemen van de cast.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.