https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: Netflix lost eerste teaser voor het derde seizoen van ‘You’

ZIEN: Netflix lost eerste teaser voor het derde seizoen van ‘You’

Het streamingplatform onthult meteen ook wanneer we Joe/Will en Love weer zullen terugzien.

You
© Netflix

Dat er een derde seizoen komt van ‘You’ wisten we al langer dankzij de loslippige Penn Badgley. Nu onthult Netflix ook al een eerste teaser én wanneer we Joe/Will en Love weer op het scherm zullen zien.

Eind vorig jaar onthulde Penn Badgley – Joe Goldberg/Will Bettelheim in de succesreeks ‘You’ – dat er een derde seizoen zou komen van de Netflixserie gebaseerd op de gelijknamige roman van Caroline Kepnes.

En hoewel we nog tot 2021 (jawel ?) geduld moeten uitoefenen voor we te weten komen of Love (Victoria Pedretti) écht zwanger is, hoe het haar relatie met Joe/Will zal vergaan nu ze van elkaar weten moordenaars te zijn én wie de nieuwe mysterieuze buurvrouw is (spoiler: volgens Badgley is het níét de moeder van Joe), lost Netflix toch alvast een teaser voor het derde seizoen.

Ook al zijn er geen personages te zien, onderstaande teaser zou toch een grote clue kunnen bevatten. ‘New year, new you’ staat er namelijk te lezen. Doelt het streamingplatform puur op het feit dat ‘You’ pas in het nieuwe jaar (2021 dus) terugkeert? Of betekent dit dat Joe opnieuw een andere identiteit zal aannemen? To be continued…

View this post on Instagram

oh…hello you. You S3 is coming.

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer tv-nieuws: