Home Lifestyle Penn Badgley ontkracht populaire fantheorie over het tweede seizoen van ‘You’

Penn Badgley ontkracht populaire fantheorie over het tweede seizoen van ‘You’

Eindelijk klare taal!

you
© Netflix

Ondertussen heeft bijna iedereen het tweede seizoen van ‘You’ helemaal uitgekeken. Gevolg? Op het internet ontstaan er heel wat fantheorieën over wat er precies allemaal gebeurd is en daarvan is er ook eentje Penn Badgley aka Joe Goldberg niet ontgaan.

Heel wat fans hadden zo hun mening over wie de vrouw is die we op het einde van het tweede seizoen van ‘You’ te zien krijgen. Zo deden de makers uitschijnen dat het om een nieuwe crush van Joe ging, maar hier waren veel fans het niet mee eens. Zij dachten namelijk dat de mysterieuze vrouw zijn moeder was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een populaire fantheorie die ook Penn Badgley zelf niet ontgaan is. Tijdens een interview met Bustle heeft hij dan ook voor eens en altijd duidelijkheid gegeven. ‘Ze is zeker niet zijn moeder. Dat kan ik alvast zeggen’, aldus de acteur. Wie de dame in kwestie dan wel is, wou Badgley dan weer niet kwijt.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Penn details verklapt over de populaire Netflixserie. Zo bevestigde hij eerder al in een interview dat er wel degelijk een derde seizoen van ‘You’ komt. Ook over wat Joe te wachten staat, heeft de ‘Gossip Girl’-acteur iets te zeggen. ‘Joe heeft rechtvaardigheid nodig, maar wat wil dat juist zeggen? De gevangenis? Moet hij sterven? Ik weet het niet.’ Dat zijn personage ooit zijn verdiende loon moet krijgen, is zeker, maar wij hopen alvast dat Joe nog een aantal seizoenen meegaat. Want wij krijgen maar moeilijk genoeg van ‘You’ en daar zijn we zeker niet alleen in.

Lees ook: