Home Lifestyle Deze theorie over het tweede seizoen van ‘You’ laat fans maar niet...

Deze theorie over het tweede seizoen van ‘You’ laat fans maar niet los

Heel wat fans hebben zo hun idee over het einde van de laatste aflevering. #spoilers

You
© Netflix

Heb jij het tweede seizoen van ‘You’ net zoals veel andere fans in een ruk uitgekeken? Dan is de kans groot dat je met heel wat vragen zit en je bent duidelijk niet alleen. Heel veel liefhebbers van de serie zijn op verschillende platformen aan het discussiëren en dan vooral over het einde van de laatste aflevering.

Ben jij na het zien van seizoen twee nog meer in de ban van ‘You’? Je bent niet alleen! Heel wat fans kunnen maar niet zwijgen over het tweede seizoen en vooral over de laatste aflevering hebben ze heel wat te zeggen.

Spoiler alert

Op het eerste zicht lijkt het erop dat Joe voor een rustig gezinsleven kiest samen met Love, maar al snel zien we dat dit niet het geval is. Vlak voor het einde van het tweede seizoen zien we dat hij al een nieuw slachtoffer op het oog heeft namelijk zijn buurvrouw.

Hoe de vrouw in kwestie eruitziet, komen we nog niet te weten, maar veel fans lijken al een idee te hebben. Zo zijn er namelijk heel wat mensen van overtuigd dat de dame in kwestie de moeder van Joe is. ‘Zijn nieuwe buurvrouw is overduidelijk zijn moeder, haar handen waren echt een overduidelijke hint’, klinkt het in een van de reacties op Twitter. Daarnaast zijn ook andere liefhebbers van ‘You’ het hiermee eens. Zo wordt er onder andere geschreven dat het niet in de aard van Joe ligt om te bedriegen.

Een interessante wending is het zeker en ook eentje die niet geheel onlogisch is. In het tweede seizoen krijgen we namelijk heel wat van zijn moeder te zien. Een aanzet voor het derde seizoen misschien?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.