Home celebs Demi Lovato spreekt voor ‘t eerst na overdosis: ‘Ik zal blijven vechten’

Demi Lovato spreekt voor ‘t eerst na overdosis: ‘Ik zal blijven vechten’

De zangeres deelde een bericht voor haar fans op Instagram.

Demi Lovato
© Reporters

Zo’n twee weken nadat Demi Lovato in het ziekenhuis werd opgenomen na wat een overdosis heroïne zou geweest zijn, heeft de zangeres voor ‘t eerst gereageerd. In een bericht voor haar fans dat verspreid werd op haar sociale media belooft ze te zullen blijven vechten tegen haar verslaving.

Dankbaar

Demi Lovato zou nog steeds in het ziekenhuis verblijven sinds ze daar op 24 juli opgenomen werd na een overdosis. Vanuit haar ziekenbed deelde ze zondag een boodschap met haar fans en iedereen die haar heeft gesteund de voorbije weken.

‘Ik ben altijd heel open geweest over mijn verslaving‘, begint ze, ‘Ik heb geleerd dat deze ziekte niet iets is dat zal verdwijnen of verminderen met de tijd. Het is iets dat ik moet blijven overwinnen en dat heb ik nog niet gedaan.’ Lovato zou volgens bronnen dan ook beslist hebben om zich te laten opnemen in een afkickkliniek wanneer ze het ziekenhuis mag verlaten. Een juiste beslissing, want medewerkers van de ster zeggen te vrezen voor haar leven als ze zich niet laat helpen.

Lovato bedankt in het bericht God om haar in leven te houden, haar familie en het ziekenhuispersoneel voor de goede zorgen en haar fans voor hun steunbetuigingen. ‘Jullie positieve gedachten en gebeden helpen me door deze moeilijke tijd’, schrijft ze.

Demi besluit met de aankondiging dat ze even tijd voor zichzelf neemt om te herstellen. ‘De liefde die jullie mij getoond hebben, zal niet vergeten worden en ik kijk uit naar de dag waarop ik kan zeggen dat ik er langs de andere kant ben uitgekomen. Ik zal blijven vechten.’

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan gratis en anoniem op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be. Bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.