Home Lifestyle Demi Lovato speelt gastrol in allerlaatste seizoen van ‘Will & Grace’

Demi Lovato speelt gastrol in allerlaatste seizoen van ‘Will & Grace’

De zangeres kruipt in de huid van Jenny, een vrouw die een stevig muurtje rond zich heen bouwde.

© getty

De opnames van het derde en laatste seizoen van de reboot van de populaire serie ‘Will & Grace’ zijn momenteel volop aan de gang. Naast de vaste cast mogen we ook zangeres Demi Lovato verwachten in de seizoensfinale.

‘Will & Grace’ was van 1998 tot 2005 een enorm populaire serie. Na acht seizoenen trokken de makers tot grote spijt van de fans de stekker uit het kijkcijferkanon. Gelukkig leven we in een tijd waar alles terugkomt. Naast Buffalo’s en scrunchies was het na elf jaar ook tijd voor een revival van de reeks. In de herfst van 2017 werd het nieuwe seizoen uitgezonden. Wegens groot succes bleef het niet bij die zestien afleveringen, maar kreeg ‘Will & Grace’ een jaar later een tiende seizoen en zijn de opnames van het elfde seizoen momenteel volop bezig. Daarna neemt de cast en crew helaas wel voorgoed afscheid van hun trouwe kijkers.

Heel wat bekende koppen

Heel wat bekende koppen speelden al een gastrolletje in de reboot van ‘Will & Grace’. Zo speelde David Schwimmer, aka Ross uit ‘Friends’, het lief van Grace en zagen we niemand minder dan de voormalige first lady Michelle Obama voorbijkomen in de serie. Dit keer is het de beurt aan zangeres Demi Lovato. Zij speelt in het allerlaatste seizoen Jenny, een vrouw die een stevig muurtje rond zich heen bouwde. Ze zal op een compleet onverwachte manier het leven van Will binnenwandelen.

Dit is niet het acteerdebuut van de zangeres. Zo speelde ze eerder al meer in onder andere ‘Glee’ en ‘Camp Rock’. Demi is alleszins laaiend enthousiast over haar verschijning in deze topreeks. ‘Ze zijn een dream team‘, schreef ze onder een foto van de cast. ‘Ik ben vereerd dat ik hier deel mag van uitmaken.’ In een andere Instagrampost had ze zelfs een suggestie voor een nieuwe naam voor de reeks: ‘Will & Grace & Demi’.

Wanneer we dit allerlaatste seizoen mogen verwachten, is nog niet geweten. Wat wel zeker is, is dat Eric McCormack (Will Truman), Debra Messing (Grace Adler), Megan Mullally (Karen Walker) en Sean Hayes (Jack McFarland) ons weer keer op keer de slappe lach zullen bezorgen. De vorige seizoenen werden bij ons uitgezonden op TLC, dus we houden die zender in het oog.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.