Home celebs Moeder Demi Lovato spreekt voor het eerst na overdosis: ‘Ik was in...

Moeder Demi Lovato spreekt voor het eerst na overdosis: ‘Ik was in shock’

'Plots kreeg ik talloze berichtjes van naasten die mijn dochter sterkte en beterschap toewensten', klinkt het bij Dianna.

Photonews

Dianna De La Garza, de moeder van zangeres Demi Lovato, heeft zonet voor het eerst gesproken over de overdosis die haar dochter eind juli nam. Op de Amerikaanse zender Newsmax TV vertelde ze onder meer hoe ze twee dagen lang in onzekerheid heeft gezeten of haar dochter het al dan niet zou halen.

Terwijl Demi Lovato nog volop aan het herstellen is van de overdosis die ze eind juli nam, spreekt haar moeder Dianna De La Garza ondertussen voor het eerst over de nachtmerrie die ze toen beleefde. ‘Ik vind het heel moeilijk om erover te praten en begin letterlijk een beetje te trillen als ik terugdenk aan die dag’, vertelt Dianna. ‘Ik keek naar mijn telefoon en kreeg plots talloze berichtjes binnen van naasten die mijn dochter sterkte en beterschap toewensten. Ik wist niet wat er aan de hand was!’ Dianna vernam het nieuws dan ook pas na de berichtgeving die TMZ verspreidde en dat via de toenmalige assistente van de 26-jarige zangeres, namelijk Kelsey Kershner.

‘Ze zag er niet goed uit’

Ik was in shock. Ik had nooit verwacht dit te horen. Over geen een van mijn kinderen’, gaat Dianna verder. Samen met Lovato’s zussen Dallas en Madison haastte De La Garza zich dan ook meteen naar het ziekenhuis: ‘Ik was niet in staat om te rijden, Dallas heeft ons gebracht.’ Eens ze op de spoedafdeling arriveerden en Demi voor het eerst zagen, besefte haar moeder meteen hoe ernstig het met de zangeres gesteld was. ‘Ze zag er niet goed uit. Ik zei tegen haar: “Demi ik ben hier, ik hou van je.” Ze keek me toen aan en zei dat ze ook van me hield.’, vertelt De La Garza.

View this post on Instagram

For you, @krystinagrantray !!

A post shared by Dianna De La Garza (@diannadelagarza) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De toestand van Demi bleef dan ook nog lange tijd kritiek. Zo wist Dianna naar eigen zeggen twee dagen lang niet of haar dochter het wel zou redden. ‘Dat ze het overleefde, is mede te danken aan al die miljoenen gebeden van iedereen die meeleefde’, klinkt het bij Dianna. Ten slotte vertelt haar moeder ook dat het herstel van Demi goed verloopt: ‘Ze is gelukkig, gezond en werkt hard om weer volledig clean te zijn. Ze krijgt alle hulp die ze nodig heeft.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.