Home celebs Christophe van ‘Blind Getrouwd’ toont zijn vriend: ‘Dit is Carl, de man...

Christophe van ‘Blind Getrouwd’ toont zijn vriend: ‘Dit is Carl, de man die mijn hart gelijmd heeft’

Het kersverse koppel bekeek samen de afleveringen van 'Blind Getrouwd', waarin Christophe gevoelens kreeg voor Nick. 'Aangenaam was dat niet', zegt Carl.

blind getrouwd
© VTM

Elk einde is een nieuw begin, dat bewijst het verhaal van Christophe van ‘Blind Getrouwd’. Niet lang nadat hij, ondanks zijn gevoelens, zijn echtgenoot Nick liet gaan, wandelde een nieuwe man zijn leven in. Die stelt hij nu officieel voor op Instagram.

Eind april bleek dat Nick en Christophe ervoor hadden gekozen om niet getrouwd te blijven na hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur. Kort erna maakte Christophe bekend dat hij intussen wel de liefde had gevonden. De Gentenaar hield de identiteit van zijn nieuwe vriend nog even voor zich, maar nu mogen we ‘m toch leren kennen. ‘Dit is Carl, de man die mijn hart gelijmd heeft’, schrijft Christophe op Instagram. En of de twee er gelukkig uitzien samen.

Van de daken schreeuwen

Christophe en Carl leerden elkaar niet lang na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ kennen. Dat is ondertussen bijna een half jaar geleden. ‘Een gemeenschappelijke vriendin stelde ons aan elkaar voor op een feestje’, vertelt Carl in Dag Allemaal. Beiden waren op dat moment niet op zoek naar een lief – Christophe zat nog met zijn gevoelens voor Nick – maar de vonk sloeg toch over.

Ze gingen samen uit eten, en enkele weken later begon ‘Blind Getrouwd’ op televisie. Carl moest zien hoe zijn lief gevoelens kreeg voor een ander én hoe heel Vlaanderen supporterde voor Nick en Christophe. ‘Aangenaam is dat niet’, zegt hij nu. ‘Objectief zou ik misschien hetzelfde gedaan hebben, maar nu ging het wel over mijn lief. Ik heb geprobeerd om de online berichten vooral niet te veel te lezen. Alle begrip voor iedereen die het volgde op tv overigens, maar ik had soms wel zin om het van de daken te schreeuwen.’

De twee brachten de lockdown samen door en kijken er nu naar uit om met z’n tweeën op reis te gaan. Normaal zouden ze al naar Guatemala zijn geweest, maar daar stak de coronacrisis een stokje voor.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.