Home Lifestyle Esther uit ‘Blind Getrouwd’ is bevallen van haar allereerste kindje

Esther uit ‘Blind Getrouwd’ is bevallen van haar allereerste kindje

'Ik kreeg gisteren al mijn allermooiste cadeau voor Moederdag.'

esther blind getrouwd
© vtm

Esther Van Kuijk (33) deed in 2018 zonder succes mee aan ‘Blind Getrouwd’. Gelukkig vond ze niet lang daarna toch de ware liefde en het koppel verwelkomde nu hun allereerste kindje.

Esther werd in het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd‘ gekoppeld aan Tim De Winter. Doet de naam niet meteen een belletje rinkelen? De bruid droeg een knalrode trouwjurk! De twee deden hun best om hun huwelijk te doen slagen en bleven nadat de camera’s stopten met draaien zelfs nog even getrouwd. Maar niet veel later gooiden ze toch de handdoek in de ring. Eind vorig jaar maakte Esther via haar Instagramaccount bekend dat ze opnieuw verloofd is, deze keer op de ‘normale’ manier. ‘Ik zei… natuurlijk!’, schreef ze bij een foto waarop ze pronkte met haar verlovingsring en natuurlijk ook haar nieuwe partner Lau. Een paar weken later had ze opnieuw goed nieuws, want het koppel verwacht hun allereerste kindje samen.

Schattige foto

Dit weekend was het zover, want de kleine spruit zag het levenslicht. Esther beviel zaterdag van een zoontje en ze doopten hem Lewis. ‘Ik kreeg gisteren al mijn allermooiste cadeau voor Moederdag’, schreef ze bij een schattige foto van het kleine bazeke. ‘Welkom kleine Lewis. Mama en papa zien je nu al ontzettend graag.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.