Home celebs ‘Glee’-actrice Lea Michele (33) bevestigt zwangerschap met mooie Instagramfoto

‘Glee’-actrice Lea Michele (33) bevestigt zwangerschap met mooie Instagramfoto

Ze ziet er stralend uit met haar bolle babybuikje.

lea michele
© getty

Verschillende bronnen schreven vorige week dat Lea Michele (33) haar allereerste kindje verwacht. De ‘Glee’-actrice bevestigt dat goede nieuws nu met een mooie foto van haar bolle babybuikje op Instagram.

Voor ‘Glee’-fans is het geen vreemd beeld om Lea Michele met een bolle babybuik te zien. Het personage van de actrice, Rachel Berry, was namelijk de draagmoeder voor twee van haar beste vrienden in de populaire serie. Vorige week schreven verschillende bronnen dat de actrice nu ook in het echte leven zwanger zou zijn van haar allereerste kindje samen met haar man Zandy Reich.

‘Zo dankbaar’

Lea bevestigde dat goede nieuws nu zelf op haar Instagrampagina. Ze postte namelijk een mooie foto waarin ze met een grote glimlach haar handen liefdevol rond haar bolle babybuik legt. ‘Zo dankbaar’, schreef ze onder het kiekje.

View this post on Instagram

So grateful 💛

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Lea en Zandy zijn sinds de zomer van 2017 samen en het koppel stapte in maart 2019 in het huwelijksbootje. Heel wat bekende collega’s feliciteerden het stelletje al. ‘Ik ben aan het huilen en aan het roepen! Ik hou van je’, schreef Emma Roberts. ‘OMG! OMG’, reageerde Ashley Tisdale en ‘Schoonheid’, typte Nikki Reed.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.