Home celebs CUTE: Kensington Palace viert de verjaardag van prinses Charlotte met nieuwe foto’s

CUTE: Kensington Palace viert de verjaardag van prinses Charlotte met nieuwe foto’s

Na de verjaardag van prins Louis vorige week is het vandaag opnieuw feest bij de Britse royals.

prinses charlotte
© Getty

Vorige week was het aan prins Louis en ook deze week is het opnieuw feest bij de Britse royals. Dit keer is het de beurt aan prinses Charlotte, want het kleine meisje blaast vandaag vijf kaarsjes uit. Iets wat ze bij Kensington Palace alvast vieren met een reeks nieuwe foto’s.

Het is ondertussen al een traditie geworden dat Kensington Palace nieuwe foto’s vrijgeeft op verjaardagen. Zo deelden ze vorige week enkele nieuwe beelden van prins Louis. Het jongste zoontje van de Britse prins William en zijn echtgenote Kate Middleton werd namelijk twee jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze week vieren ze er opnieuw feest, want vandaag is het de beurt aan prinses Charlotte. Zij mag namelijk vijf kaarsjes uitblazen. Als cadeautje voor hun fans geven ze dan ook een aantal nieuwe foto’s vrij van het meisje. Zoals gewoonlijk zijn ook deze kiekjes gemaakt door mama Kate. Op de foto’s is alvast te zien hoe Charlotte eerder deze maand enkele voedselpakketten aan het uitdelen is aan enkele gepensioneerden uit de buurt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder hebben prins William en Kate Middleton vandaag nog heel wat leuke activiteiten gepland voor hun dochtertje. Zo staat er nog een videofeestje met onder meer taart en spelletjes met alle leden van de koninklijke familie op de planning. Ook koningin Elizabeth, de grootmoeder van het meisje, zou vanuit Windsor Castle deelnemen aan de festiviteiten.

Lees ook: