Home celebs WOW: jij kan misschien meespelen in een videoclip van Dua Lipa

WOW: jij kan misschien meespelen in een videoclip van Dua Lipa

Zing je de pannen van het dak of speel je een instrument?

Dua Lipa wil een speciale videoclip opnemen voor haar nieuwste hit ‘Break My Heart’. Omdat de zangeres net als ons in haar kot moet blijven, komt ze daarvoor creatief uit de hoek. Ze wil haar fans laten schitteren in het filmpje en vraagt hen covers van het nummer te filmen en op te sturen.

Zoek je nog een toffe bezigheid nu je al meer dan een maand in quarantaine zit? Eentje die je misschien zelfs jouw 15 minutes of fame oplevert, en dat zonder zelfs ook maar een voet buiten te moeten zetten? Dua Lipa heeft dé oplossing! Ze wil namelijk een speciale videoclip opnemen voor haar allernieuwste hit ‘Break My Heart’. Normaal gezien zijn haar muziekvideo’s echte pareltjes om naar te kijken met verschillende danseressen en grote decors. Dat valt natuurlijk allemaal een beetje in het water in deze quarantainetijden en daarom doet ze beroep op haar fans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Brede waaier aan instrumenten

‘Als je zingt of een instrument speelt, neem jezelf dan op terwijl je meedoet op het liedje’, schrijft Dua op haar Twitterpagina. ‘Stuur ons dan je link. Als je al een cover maakte, verzendt die ook gerust! We zoeken een brede waaier aan instrumenten waaronder drums, blaas-, percussie- en strijkinstrumenten en gitaren.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan jouw geweldige performance opsturen via deze link. Wie weet zien we jou dan binnenkort wel schitteren aan de virtuele zijde van Dua Lipa. Om je een idee te geven van hoeveel mensen je aan het werk kunnen zien: ‘Don’t Start Now’ werd 232 miljoen keer bekeken en ‘Physical’ zo’n 90 miljoen keer.

Lees ook: