Home celebs ZIEN: overenthousiaste gebarentolk gaat volledig los tijdens optreden van Dua Lipa

ZIEN: overenthousiaste gebarentolk gaat volledig los tijdens optreden van Dua Lipa

Het zalige filmpje werd al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

dua lipa
© getty

Dua Lipa trad begin februari op in Sanremo. Een filmpje van dat optreden gaat nu viraal. Niet vanwege haar steengoede zangskills of het grote showgehalte van het optreden. Het is de gebarentolk die met alle aandacht gaat lopen!

Van 4 tot en met 8 februari vond het Sanremo Music Festival plaats in de gelijknamige Italiaanse stad. Een van de artiesten die daar op het podium stond, was Dua Lipa. De zangeres is de laatste maanden gigantisch populair en je moet haast onder een steen geleefd hebben als je haar grote hit ‘Don’t Start Now’ niet kent. Er werd dus met grote verwachtingen uitgekeken naar haar performance en ze stelde het publiek niet teleur. Een filmpje van het optreden gaat nu zelfs viraal op sociale media, maar dat heeft eigenlijk helemaal niks met de celeb te maken

Zalige danspasjes

Een gebarentolk vertaalde de liedjestekst op televisie voor dove en slechthorende kijkers, en híj ging met alle aandacht lopen! Als je onderstaand filmpje bekijkt, snap je onmiddellijk waarom. De man gaat volledig los op de hit en geeft het beste van zichzelf met zijn grote gebaren en zijn zalige danspasjes. Op die manier geeft hij perfect de vibe van de song weer. We moeten eerlijk toegeven dat we meer naar hem aan het kijken waren, dan naar Dua. Sorry, not sorry!

Het filmpje werd ondertussen al meer dan 1 miljoen keer bekeken en de reacties op zijn ‘performance’ zijn dan ook laaiend enthousiast.

Sommigen stelden zelfs voor om hem te promoveren tot een van haar dansers.

Of om hem toch zeker een loonsverhoging te geven:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.