Home celebs HOERA: Robbie Williams (46) is opnieuw papa geworden

HOERA: Robbie Williams (46) is opnieuw papa geworden

De zanger en zijn vrouw kondigden het goede nieuws aan met een superschattige Instagramfoto.

robbie williams
© getty

Robbie Williams (46) had een heel bijzondere valentijn, want zijn gezinnetje werd uitgebreid met een kleine spruit. De zanger en zijn vrouw Ayda (40) verwelkomden hun vierde kindje dankzij een surrogaatmoeder.

De familie Williams beleefde een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten. De ‘Angels’-zanger en zijn vrouw kregen er namelijk een engeltje bij. Robbie en Ayda hebben al drie kinderen: Theodora Rose (7), Charlton Valentine (5) en Colette Josephine (1).

View this post on Instagram

?

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Speciale naam

Het was Ayda die het goede nieuws bekendmaakte via haar Instagrampagina. Ze postte een superschattige foto van de voetjes van haar kroost. ‘Zoek het verschil’, schreef ze onder het kiekje. Dat was een makkie, want links in beeld zien we een pamper en de miniteentjes van de kersverse baby. ‘Op deze Valentijnsdag willen we liefde op de meest geweldige manier vieren.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na twee dochters heeft het stel nu ook twee zonen, want de nieuwste aanwinst is een jongetje. Hij kreeg zoals hun andere kinderen ook een speciale naam: Beau Benedict Enthoven. Het koppel deed dit keer zoals bij hun derde kindje opnieuw beroep op een surrogaatmoeder. ‘Hij is biologisch van ons, maar kwam ter wereld via onze geweldige surrogaatmoeder’, vertelt Ayda.

‘We zijn zo gezegend om onze gezonde zoon veilig in onze armen te houden en onze familie is nu officieel compleet‘, voegde de mama er nog aan toe. Daarmee is duidelijk dat Robbie en Ayda na vier prachtige kindjes hun kinderwens opbergen.

Lees ook: